2800 Lira Bütçe İle i5 4590 Sistem Toplama

GencayHalis

Hectopat
Daha fazla  
İyi akşamlar, iyi geceler arkadaşlar. 2800 tl bütçe ile bu donanımları kullanarak sistem toplamaya karar verdim. Orta seviyede bir oyun bilgisayarı olmasını istiyorum. Güç kaynağından kısmalı mıyım, veya herhangi bir parçadan, fazla kararsız kaldım. Tavsiyelerinizi bekliyorum. İyi forumlar.

Adsız.jpg

i5 4590 yerine aynı performansı veren daha düşük fiyatlı i5 4460 alabilirsiniz. Güç kaynağı olarak da Corsair VS550 işinizi görür. Arta kalan parayla R9 280x almaya bakın GTX 960'tan daha performanslı bir kart.

Fiyat düşürmek için, yukarıdaki arkadaşın dediği gibi 4460 alınabilir. Ekran kartını değiştirmek istemiyor iseniz, güç kaynağını 550 Watt seçerek tasarruf edebilirsiniz. Güç kaynağını tutup, aynı fiyat ile R9 280X alıp performans artışı yapabilirsiniz. İleride overclock edilebilen işlemci düşünmüyor iseniz, tasarruf edip H97 PC Mate alıp yeni nesil işlemcilere destek alabilirsiniz.

arkadaşlar tavsiyelerinizi göz önünde bulundurup mersin vatanbilgisayar şubesinden ,tek çekime indirimle 2650 tl ye sistemi almış bulunmaktayım.H81 Gamer ve Zalman Z3 Plus Adanadan gelecek Salı gününe kadar.
Adsız.jpg

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı