2800 TL Bütçe İle Sistem Toplama

Sistem güzele benziyor, sistemden SSD'yi çıkartıp SSD'ye vereceğimiz parayı diğerlerini yükseltmeye versek olur mu?
Hocam 3200'e şöyle bir sistem dizilebilir.
Ekran Alıntısı.PNG

Veya bütçeyi aşamıyacak isen şunu topla yukarıdaki arkadaşın topladığı sistemden RAMler yüzünden %30 ve üstü daha iyi performans verir.
Ekran Alıntısı.PNG

Sistemler www.Sinerji.gen.tr sitesinden toplanmıştır.

Hocam 3200'e şöyle bir sistem dizilebilir.
Eki Görüntüle 333031
Veya bütçeyi aşamıyacak isen şunu topla yukarıdaki arkadaşın topladığı sistemden RAMler yüzünden %30 ve üstü daha iyi performans verir.
Eki Görüntüle 333034
Sistemler www.Sinerji.gen.tr sitesinden toplanmıştır.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu videoyu izlemenizi şiddetle tavsiye ederim. Ryzen 1600x bile %30 fark vermiyorken R3 2200g nin %30 performans farkı olacağını söylüyorsun.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu videoyu izlemenizi şiddetle tavsiye ederim. Ryzen 1600x bile %30 fark vermiyorken R3 2200g nin %30 performans farkı olacağını söylüyorsun.

Sen galiba benim dediğimi anlamıyorsun?
APU sistem söylüyoruz ikimizde. Sen yaz internete 2400 MHz Single-Channel VS 3000 MHz Dual-Channel APU yaz bakayım var ise görürsün farkı.
APU sistem öneriyoruz hala anlamadın sen daha kendi önerdiğin sistemi bilmiyorsun.

Sen galiba benim dediğimi anlamıyorsun?
APU sistem söylüyoruz ikimizde. Sen yaz internete 2400 MHz Single-Channel VS 3000 MHz Dual-Channel APU yaz bakayım var ise görürsün farkı.
APU sistem öneriyoruz hala anlamadın sen daha kendi önerdiğin sistemi bilmiyorsun.
Öncelikle konuya daha dikkatli bakmanızı öneriyorum. Arkadaş GTX 1050Ti kullanacağını söylüyor. İçindeki Vega GPU kullanacak olsaydı 3000mhz ram tercih edilebilirdi ama arkadaş 2200g yı GTX 1050Ti beslemek için kullanıcak içindeki GPU nun performansını arttırmanın hiçbir faydası olmayacaktır.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı