2800 TL Ekran Kartı Seçimi

5700XT'den 2060S'e geçmiş biri olarak uçurum yaratmayacak bir fark için ki 1080P oyuncusu iseniz değmez 2060S alın geçin derim. 5700XT güçlü bir kart evet fakat sorunlarıyla da beraberinde gelen bir kart. Uzun yıllardır Amd ekran kartı kullanmış biri olarak İlk kez bu seride bu kadar sorun yaşadım ciddi anlamda. Sorunsuz ve tak çalıştır bir kart olmuş olsaydı zaten Nvidia tercih etmek mantıksızlık olurdu (RTX haricinde) hele ki fiyatına oranla vermiş olduğu performansına nazaran. Hep söylüyorum illaki Amd tercih edecekseniz yeni gelecek seriden kartları tercih edin derim. Bu sorunların tamamının yeni gelecek serilerde düzeltileceğini ve üzerine koyarak gideceğini umuyorum Amd'nin umarım.
 
Teşekkürler arkadaşlar Black Friday indirimleri sırasında Vatan'dan MSİ RTX 2060 Super Ventus modelini aldım. 15 gündür de kullanıyorum fakat ısınma konusunda ve performans olarak hiçbir problemle karşılaşmadım şu ana kadar. Düşünenlere tavsiye ederim. Ayrıca MSİ'dan da Steam kampanyası kapsamında 25$ gift kodu da aldım.
 
Teşekkürler. Resimde değerleri hiçbir zaman geçmedi sıcaklık. Vatan'dan Black Friday zamanı 2800TL'ye aldım.
 

Dosya Ekleri

  • bf 5.png
    bf 5.png
    1.022,7 KB · Görüntüleme: 19
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı