2800 TL Ekran Kartı Seçimi

Burak12

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.
Aşağıda linki olan iki ekran kartı arasında kaldım. R5 3600 ile beraber yarın ikisini Topkapı Vatan'dan alacağım. 5 sene önce bu zamanlarda MSI GTX 970 aldım şimdiye kadar geldik 1-2 senede giderim fakat bu alacağım karttan da aynı verimi beklediğimden MSI düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar.
Aşağıda linki olan iki ekran kartı arasında kaldım. R5 3600 ile beraber yarın ikisini Topkapı Vatan'dan alacağım. 5 sene önce bu zamanlarda MSI GTX 970 aldım şimdiye kadar geldik 1-2 senede giderim fakat bu alacağım karttan da aynı verimi beklediğimden MSI düşünüyorum.

RX 5700 XT RTX 2060S'ten daha güçlü indirimdeyken alın bence.

AMD bu aralar Nvidiadan iyi performans gösteriyor.
İşlemci konusunda da amd ön plandadır

Merhaba arkadaşlar.

AMD'yi tercih edebilirsin. 5700XT kullanıyorum ufak tefek problemleri var fakat güncellemelerle daha iyi şuan. Ayrıca Vatan Bilgisayar yerine farklı sitelerden daha ucuza bulabilirsin.

AMD'yi tercih edebilirsin. 5700XT kullanıyorum ufak tefek problemleri var fakat güncellemelerle daha iyi şuan. Ayrıca Vatan Bilgisayar yerine farklı sitelerden daha ucuza bulabilirsin.
Ya da indirim bekleyebilir vatan bilgisayar da

11.11 de Msi Gaming 2060 Super kartı 2760 TL'ye aldım. Kart Furmark testinde 1080p'de %45 fan çalışmasıyla 65-66 dereceleri geçmedi. Eğer fps ön plansa sizin için amd 5700xt. Stabillik ve serin çalışması ön plan ise 2060s öneririm.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı