2800 TL Laptop Önerisi

Katılım
31 Mayıs 2015
Mesajlar
2.086
Çözümler
6
Merhaba arkadaşlar, 2800 TL'ye kadar multimedya amaçlı laptop önerir misiniz? Oyun çok oynamayacağım. Vatan, Teknosa, Mediamarkt ve Hepsiburada'dan birinden önerirsiniz sevinirim. Teşekkürler. :)
 
Fazla oyun oynamayacaksan sana kesin önerim nu olacaktır. En yakın Vatan bayiiden bulabilirsin. Ben de kullanıyorum tüm gün oyun oynamama rağmen zar zor ısınıyor. GTA 5 45-50 bazen 60 FPS görüyor.
Tozlu ortamda çalıştırmazsan kolay ısınmaz. Temiz bir masa üstünde güzel çalışır. :) Benimki 2 yıldır 1 kere gitti servise. Umarım yardımcı olabilmişimdir. :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Multimedya amaçlı bir laptop hocam hangi laptopu alırsanız multimedya oynatmada internet gezintisinde sorun çıkartmaz ama ben size ileriye dönük güçlü bileşenlere sahip bir model önerdim. Ama canınız ister oyun oynayayım dersiniz normal bir bilgisayar alırsanız içindeki
GPU ile zorluk yaşarsınız o yüzden 2 adet model önerisi var ama arkadaşın önerdiği laptopun ekran kartı pek içime sinmedi.
 
Hangi işlemcili olan modeli ? Kullanım tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz ? Çünkü biz o bilgisayarı önermek istersek neyin iyi neyin kötü olduğunu bilip arkadaşları ona göre yönlendirebiliriz.
 
Hangi işlemcili olan modeli ? Kullanım tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz ? Çünkü biz o bilgisayarı önermek istersek neyin iyi neyin kötü olduğunu bilip arkadaşları ona göre yönlendirebiliriz.
Kendime almadım, kullanan arkadaşım şuan için gayet memnun. Dokunmatik ekranı, FHD IPS olması ve harici ekran kartı gerçekten ürünü bu fiyatta alınabilir kılıyor. Kendim de bir süre kullandım ve memnun kaldım. Ayrıca ürün çok şık duruyor.

Ürün bu: LENOVO YOGA500 CORE İ5 6200U 2.3GHZ-4GB-500GB+8GB SSD-14''-2GB -W10 NOTEBOOK
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı