PixelExperience A13'ten A14'e güncelleme

VeigaR

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, PixelExperience A13 kullanıyorum betadan çıktığında A14 güncellemesini veriler silinmeden yükleyebilecek miyim?

Not: OrangeFox recovery kurulu.

Muhtemelen temiz kurulum yapmanızı isterler. Bu tür ciddi güncellemelerde kirli kurulum pek tavsiye edilmez.

Sanırım PixelExperience projesi durmuş yani muhtemelen tam sürümü çıkmayacak. Var mı önerdiğiniz AOSP ROM?
EvolutionX ve Project Blaze'den memnun kaldım ve önerebilirim. Şu anda DerpFest kullanıyorum fakat o kadar fazla özelliği yok.

EvolutionX ve Project Blaze'den memnun kaldım ve önerebilirim. Şu anda DerpFest kullanıyorum fakat o kadar fazla özelliği yok.
Hocam kullandığınız cihaz nedir? Ben Mi 9T Pro kullanıyorum belki eski olduğu için optimizasyona dikkat etmiyorlardır.

Hocam peki arasından sizce en stabili hangisi? Öyle özellik olsun falan geri planda benim için. Stabil olsun pil performansı iyi olsun yeter.
EvolutionX 9.0 sizin cihazınız için çıkmış. Bence EvolutionX kullanın, pil performansı için de cihazınız için çıkan kernelleri deneyin. Bende kendi cihazım da Anymore Project Kernel kullanıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı