2800 TL notebook önerisi

Geçen sene bu bütçede 2200U veya 2500U laptoplar bulunuyordu ama galiba şu an imkansız.
Ortalama oyunları da oynayayım derseniz alacağınız şey en az bu olmalı:

Oyun kısmı çok önemli değil dostlar fiyat performans bir ürün arıyorum

O zaman arkdaşın attığı 3250U işlemcili laptop en iyi seçenek gibi bence de

Daha çok 10 yaşında bir çocuğa alınabilcek ödev araştırması ve youtube girmesi için kullanılabilcek bir bilgisayar gibi. Cinsiyetçi olmasın ama ben genelde bayan bilgisayarı diyorum böylelerine. Günlük ihtiyaçlarınızı görür ama iş anlamında belli bi performans bekliyosanız sıkıntıya sokabilir.

Dostlar 2800 TL fiyat bandında 2.el C500 bir arkadaşla anlaştık ürünün özelliklerini aşağıda belirtim. Sizce bu fiyat bandında bu sistem nasıl?
i5-6200u 2.3GHz Turbo Boost 3.2GHz 4 GB RAM GeForce 940M 240GB SSD.
Yakın bir dostumda bana bu sistemi önerdi.
Sizce hangisi tercih etmeliyim?

Dostlar 2800 TL fiyat bandında 2.el C500 bir arkadaşla anlaştık ürünün özelliklerini aşağıda belirtim. Sizce bu fiyat bandında bu sistem nasıl?
2.el al celeron işlemcili çöpe 2600 verme.

Yukarıdaki sistem çok daha iyi cs lol gibi oyunlarıda oynatır ama 2.el alacaksanız test yapmadan almayın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı