2800 TL notebook ssatın alma

realdemeter

Megapat
Yer
İstanbul
Merhaba.

Bir arkadaşımdan MSI notebook satın alacağım. Modeli ise GL62 6QF-628. Bu ürün Türkiye'de bulunmadığı için ürünü şuradan satın almış. Ücret olarak ise 2800 TL ödeyeceğim. Sizce bu fiyat bu ürün için iyi midir? 1 yıl uluslararası garantisi mevcut, bu garanti Türkiye için geçerli midir? Ne gibi sıkıntılar yaşarım?

Ek olarak oyun performansı hakkında ne düşünüyorsunuz? Witcher 3, GTA V gibi oyunlarda nasıl bir performans alabilirim?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

MSI GL62 6QD-079XTR tavsiye ederim zira önerdiğimde GTX 950M var fark edeceği oyunununa göre 10 Fps civarında bunun içinde Tr klavye ve 2 yıllık garantiden vazgeçilmez. :)

Dışardan alma bence gümrük olayı filan da var riske girme al türkiyeden yukarıdaki adem arkadaşın önerdiği laptop gayet iyi. Çünkü bende ondan alıcam :)

@ademcal @AHMET FIRAT YILDIRIM
Teşekkür ediyorum öncelikle. Arkadaş ile anlaştım, 2700 liraya satın alıyorum belirttiğim modeli. 1 yıl +3 ay garantili, hiç kullanılmamış ve 1 ay önce satın alınmış bir ürün. Türkçe klavye sorununu çözebilirim sanıyorum ve ayrıca GTX 960M önemli bir etken benim için.

MSI'ın uluslararası garantisi Türkiye'de geçerliymiş ayrıca.

@ademcal @AHMET FIRAT YILDIRIM
Teşekkür ediyorum öncelikle. Arkadaş ile anlaştım, 2700 liraya satın alıyorum belirttiğim modeli. 1 yıl +3 ay garantili, hiç kullanılmamış ve 1 ay önce satın alınmış bir ürün. Türkçe klavye sorununu çözebilirim sanıyorum ve ayrıca GTX 960M önemli bir etken benim için.

MSI'ın uluslararası garantisi Türkiye'de geçerliymiş ayrıca.
Ne diyelim. Hayırlı olsun...:)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı