2800 TL Oyun İçin Sistemi Önerisi

• Konuyu başlatan Jims
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 22
  • Görüntüleme 1.840

Jims

Megapat
Arkadaşlar merhaba. Bana 2800 TL civarında oyun için sistem toplayabilir misiniz ?

Son düzenleyen: Moderatör:
300 TL daha çıkabilirsen bunu al derim. (y)

Ekran Alıntısı.JPG

Bu sistem CS:GO da kaç Fps verir ?

Şahsen ben bu bilgisayarı tavsiye etmem hem kasayı güç kaynağı takılı şekilde almak daha uçuza gelir hemde 8gb(2x4gb) lar eskidi hızını düşürür öle bir sisteme tabi benim düşüncem bu 3000 e performans için pc topluya bilirim dolar yükseldiği için 3000 gözden çıkaracaksın

Birde toplanan bilgisayara ek olarak işlemci soğutucusu eklenmemiş ne kadar oyun oynamasan bile illaki ısınıcak o işlemci yerine amd Ryzen 5 in işlemci soğutucusu ile birlikte verdiği gayet uygun bir işlemci var o koyulabilir

Şahsen ben bu bilgisayarı tavsiye etmem hem kasayı güç kaynağı takılı şekilde almak daha uçuza gelir hemde 8gb(2x4gb) lar eskidi hızını düşürür öle bir sisteme tabi benim düşüncem bu 3000 e performans için pc topluya bilirim dolar yükseldiği için 3000 gözden çıkaracaksın
Hocam birde siz toplayabilir misiniz 3000 TL civarında.

1050 Ti ultrada 250 FPS veriyordu
Bence lowda 400 olur en az

Düşüğe neden alsın ki? 1060'daki GPU daha güçlü?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı