Herhangi bir iletişim adresinizi verebilir misiniz bilgisayar toplama hakkında bir soru soracağımdaKasa ve PSU mümkünse değişmeli. HDD+SSD yerine 240GB SSD veya 480GB SSD alınabilir. Seagate HDD önermiyorum. O SSD'de sorunlu.
Bunlar değişirse sisteminiz güzel olmuş. Ellerinize sağlık.
Sosyal medya kullanmıyorum. Burada konu açıp sorabilirsiniz. Yardımcı olurum.Herhangi bir iletişim adresinizi verebilir misiniz bilgisayar toplama hakkında bir soru soracağımda.
Sosyal medya kullanmıyorum. Burada konu açıp sorabilirsiniz. Yardımcı olurum.
Hocam bu fiyat bandında en iyi PSU seçimlerinden biri Aerocool VX Plus (Bence.) Bu fiyat bandında 80 Plus sertifikalı bir PSU ve kasa bulamadım. Aynı fiyata Aerocool'un kasasıda var. Fakat arka panel fanı 80mm olduğu için çok ses yapar. Dark kasalar Powerboost Vb. onlar gibi değil biliyorum. HDD+SSD kullanmamın sebebi bilgisayara çok oyun indireceğim için alan sıkıntısı yaşamak istemiyorum. Bu yüzden SSD+HDD kullanıyorum.Kasa ve PSU mümkünse değişmeli. HDD+SSD yerine 240GB SSD veya 480GB SSD alınabilir. Seagate HDD önermiyorum. O SSD'de sorunlu.
Bunlar değişirse sisteminiz güzel olmuş. Ellerinize sağlık.
Tamamdır. O zaman HDD ve SSD değişsin. SSD ve HDD için bütçe nedir?Hocam bu fiyat bandında en iyi PSU seçimlerinden biri Aerocool VX Plus (Bence.) Bu fiyat bandında 80 Plus sertifikalı bir PSU ve kasa bulamadım. Aynı fiyata Aerocool'un kasasıda var. Fakat arka panel fanı 80mm olduğu için çok ses yapar. Dark kasalar Powerboost Vb. onlar gibi değil biliyorum. HDD+SSD kullanmamın sebebi bilgisayara çok oyun indireceğim için alan sıkıntısı yaşamak istemiyorum. Bu yüzden SSD+HDD kullanıyorum.
Hocam aynı. Max 170TL SSD 150TL HDD.Tamamdır. O zaman HDD ve SSD değişsin. SSD ve HDD için bütçe nedir?
Hocam sadece anakart değişiyor ama olsun. Kasa ve SSD yerine HDD+SSD koyduğumuzda 2810TL ediyor. İyi oldu. En azından ilerde yükseltme yaparken anakart yüzünden fazla sıkıntı çekmem.AMD Ryzen 3 1200 3.10 Ghz 4 Çekirdek 10MB AM4 12nm İşlemci
AMD Ryzen 3 1200 3.10 Ghz 4 Çekirdek 10MB AM4 12nm İşlemci fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr Gigabyte B450M S2H AMD B450 2133MHz DDR4 Soket AM4 mATX Fiyatı
Gigabyte B450M S2H AMD B450 2133MHz DDR4 Soket AM4 mATX en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com Ekran Kartı - Ekran Kartı Modelleri - n11
Asus, Nvidia ve ATI gibi markalardan oluşan ekran kartı modelleri n11'de. Uygun fiyatlı ekran kartı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.m.n11.com Kingston 240GB HyperX Fury Sata 3 SSD Disk KC-S44240-6F Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Kingston 240GB HyperX Fury Sata 3 SSD Disk KC-S44240-6F yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com Bilgisayar Kasası - Kasa Modelleri - n11
Bilgisayar Kasası ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Bilgisayar Kasası modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlıurun.n11.com Bilgisayar Bellek (RAM) Modelleri - PC RAM Fiyatları - n11
Bellek (RAM) ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Bellek (RAM) çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com