2800 TL PC Toplama Önerisi

Hocam sadece anakart değişiyor ama olsun. Kasa ve SSD yerine HDD+SSD koyduğumuzda 2810TL ediyor. İyi oldu. En azından ilerde yükseltme yaparken fazla sıkıntı çekmem.
Sadece anakart mı? İşlemci, SSD, Anakart, PSU farkediyor. SSD ve PSU sorun çıkarabilirdi.

Sadece anakart mı? İşlemci, SSD, Anakart, PSU farkediyor. Siz dediğim gibi eski modeli seçmişsiniz sanırım. Ben revize edilmiş modeli koydum.
Fark etmemişim hocam kusura bakmayın :) 12NM modeliymiş meğersem. AF yazmayınca şaşırmışım. Hocam iyi oldu topladığınız sistem. Benimkinden daha iyi oldu. İnşallah alabilirim. Çok az kaldı almama. Fakat hocam birşey soracağım. Yazdığım Dark Raider kasa soğutma anlamında yazdığınız kasadan daha iyi değilmi ?

Fark etmemişim hocam kusura bakmayın :) 12NM modeliymiş meğersem. AF yazmayınca şaşırmışım. Hocam iyi oldu topladığınız sistem. Benimkinden daha iyi oldu. İnşallah alabilirim. Çok az kaldı almama. Fakat hocam birşey soracağım. Yazdığım Dark Raider kasa soğutma anlamında yazdığınız kasadan daha iyi değil mi?
Hocam kasanız soğutma anlamında daha iyi olabilir fakat PSU sorunlu. Sistemi riske atmamak için güvenilir bir PSU seçmiştim. İsterseniz kasa ve PSU'yu ayrı alın. VX Plus 500W, kasayı da siz seçin.

Hocam fan sayısına bakmayın. Sizinkini alsaydım. Ön panele ek olarak 2 tane Aerocool fan takacaktım. Kasa yapıları olarak hava sirkülasyonları hangisi daha iyi diye sordum :)
Benim attığım kasanın önü kapalı anladığım kadarıyla, fan yuvası var mı ondan bile emin değilim. Sizin attığınızda ızgara benzeri bir panel yapılmış ve fanlar var. Bariz daha iyi. PSU Dark diye önermemiştim ama VX Plus varmış, alabilirsin.

Benim attığım kasanın önü kapalı anladığım kadarıyla, fan yuvası var mı ondan bile emin değilim. Sizin attığınızda ızgara benzeri bir panel yapılmış ve fanlar var. Bariz daha iyi. PSU Dark diye önermemiştim ama VX Plus varmış, alabilirsin.
Tamam hocam. Teşekkürler. Hocam ek olarak Vga To HDMI önerirmisiniz ? MAX 40TL. Ve parçaları Ağustos'un 5'inde sipariş verdiğimde tahminen ne zamana elime ulaşır ? (Artvin'deyim.)

Tamam hocam. Teşekkürler. Hocam ek olarak Vga To HDMI önerirmisiniz ? MAX 40TL. Ve parçaları Ağustos'un 5'inde sipariş verdiğimde tahminen ne zamana elime ulaşır ? (Artvin'deyim.)
Hepsi 8-9 Ağustos gibi eline geçer diye düşünüyorum. Dönüştürücü olarak şunu önerebilirim.
Bunu ekran kartına takacaksın, sonra da VGA kablosuyla monitörüne bağlarsın.
Kablo gibi olanlar da var 15, 20 gibi fiyatlara fakat bozuk çıkabiliyorlar. Ben almıştım çalışmıştı. Tavsiye etmem yine de üstteki gibiler varken.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı