APU öneririm bu fiyata adam akıllı sistem toplayamazsın. 570 Armor modeli ısınıyor diye biliyorum.APU olmayan olursa iyi olur. RX570 performansını seviyorum ama çok ısınıyor diyorlar![]()
İkinci el + sıfır karışık olur ise RX 570 olan bir PC toplayabiliriz(eğer yeni nesil istiyorsanız), monitör dahil mi? APU olur ise sıfır toplayabiliriz.
4 GB versiyonunu alabilir. 4 GB VRAM ile mining yapılmıyor.Hocam 2. el fiyatları miningciler yüzünden uçtu.
Apu hiç karşılamıyor beklentiyi.En iyisi 2.el rx570 li toplamak performansı harika.Bizim internet kafelerde sabah kadar oynuyorlar sorun çıktığını görmedim.Monitörsüz.2.el karışık rx570 li olabilirse.Kule soğutma falan yapsam ısınmayı engelleyemez miyiz.
İkinci el + sıfır karışık olur ise RX 570 olan bir PC toplayabiliriz(Eğer yeni nesil istiyorsanız), monitör dahil mi? APU olur ise sıfır toplayabiliriz.
Şansa bak. Ben de PowerColor 570 kullanıyorum. 62 dereceyi geçmiyor 1600 RPM ile. Cidden memnunum ben de.PowerColor marka RX 570 kullanıcısıyım yüksek sistem isteyen ekran kartını Full kullanan oyunlarda 63 64 dereceyi geçmiyorum
Kartı düşünebilirsiniz düşük bütçe sistemlerinin en kral kartı denebilir bence RX 570 ama alacaksanız 8 GB almaya bakın.
Temizse kesinlikle alınır.AMD hariç Asus olur powerclor olur.rx570 li sistem bulursanız sağolun
İ5 3570 powerclor rx570 4gb 2600 TL ye hazır sistem buldum.(2.el)Ne diyorsunuz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.