2800 TL Sistem Önerisi

• Konuyu başlatan Lyâi
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 1.650

Lyâi

Megapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Ben 2800TL'lik bir sistem toplayacağım ama 2801TL olmaz kredi kartlarının limiti var :) . Bir ay sonra bütçemi kısıtlamadan 500 GB bir SSD almayı düşünüyorum. Bu arada dış kasa ile ilgili bir sıkıntım var. Güzel bir kasa ve kablo yönetimli olması tercihimdir.

Recep Abi önerilerini bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sistemle günümüz oyunlarında özelikle Crysis 3 oyununda kaç FPS alırım? AMD işlemciler oyun için daha uygun diyorlar. Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Birde oyun bilgisayarı için stok fan kullanacak değiliz herhalde :) .

Bütçen 3000 tl ye yakın olduğu için intel tavsiye ettim hazır bütçen varken intel kur yani. Ekstra fanıda unutmuşum kusura bakma halihazırda kayıtlıydı bu sistem kopyala yapıştır yaptım üzerinde oynama yaparak sıkıştırabilirsin fanı.

Montajı kendiniz yapın. Ya da vatan elemanlarının başında durun. Nerde fazlalık var, indiriyorlar cebe. Montaj konusunda yardımcı oluruz.

Kendim yapacağım montajı. Bu arada AMD FX6350 nasıl bir işlemci Bostancı stoklarında var. FX8350 ile arasında çok büyük bir fark var mı?

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı