Yani tek amacım F/P çünkü eski bilgisayarım olan Mac Pro 2.1 artık ömrünü tamamkadığı için farklı bilgisayara geçmek istiyorum bilgisayar çalışıyor ama bazı sıkıntıları baş göstermeye başladı.
Yani tek amacım F/P çünkü eski bilgisayarım olan Mac Pro 2.1 artık ömrünü tamamkadığı için farklı bilgisayara geçmek istiyorum bilgisayar çalışıyor ama bazı sıkıntıları baş göstermeye başladı.
Hocam F/P istiyorsan i3 10100F 750 TL ve bu çok yeni bir işlemci ve performansı da bayağı iyi. 530 TL'ye de MSI H410M-A PRO anakart alırsınız 10 numara 5 yıldız.
Hocam F/P istiyorsan i3 10100F 750 TL ve bu çok yeni bir işlemci ve performansı da bayağı iyi. 530 TL'ye de MSI H410-M PRO anakart alırsınız 10 numara 5 yıldız.
2 çekirdek değil 4 çekirdek. i3-9100F işlemci aldım benim aldığım zaman i310100F işlemci yoktu. Biraz bilgisizliğime geldi ve anakarti da 9.nesil destekleyen almışım memnunum ama 10.nesil alın kesinlikle. İkisi de de aynı fiyat.