280Hz destekleyen kablo var mı?

Makaleler
6
Arkadaşlar biliyorsunuz ki ASUS TUF 280Hz 1ms 24.5 Inc ve çok uygun fiyat bir model çıkardı. Ancak merak ettiğim şey 280Hz 1920X1080 destekleyen bir kablo bulamadım. Daha doğrusu 280Hz destekleyen kablo bulamadım. Ve bu monitör 280Hz destekliyor. Yani biz bu monitörü alsakta yine 240hzmi oynuyacağız. Yoksa özel 280Hz destekleyen kablo falan mı var kutuda? Cevaplarınızı bekliyorum.

ASUS TUF Gaming
G259QM

Son düzenleyen: Moderatör:
Asus Tuf VG259QM 280hz monitör kullanıcısıyım.
Eki Görüntüle 612117
Monitörü aldığımdan beri sorunsuz 1080p, 280hz kullanıyorum. Kutudan çıkan kablosu da tabi ki 280hz destekliyor. DP 1.4 sürüm kablolar 280hz destekliyor.
Ben Paugge kablolarını kullanıyorum, kutudaki kabloyu da kullanabilirsin.
Birde bu monitörü sakın HDMI kablosuyla bağlamaya çalışma 😄, hiçbir özelliğini kullanamazsın (G-Sync, Adaptive-Sync, ELMB Sync).
Hocam bende de aynı monitör var. gecikmeyi azaltmak için ekstra bir şey yaptın mı?
Merhaba, yorumunuz için teşekkürler tam da bugün bu ikiliye bakıyordum ( kablo + mon. Tör olarak )

Peki aldığınız bu kablo ile içinden çıkan arasında bir performans farkı var mı Display Port olarak. Yani bu ek alınacak kablonun uzunluk dışında bir avantajı var mıdır? 1080p ve 280Hz ile DP olarak G-Sync hali ile oynarsak / film izlersek.
Teşekkür ederim.

Merhaba hocam bende de bu monitör mevcut PUBG gibi FPS oyunları için özel ayar yaptın mı? ELMB açık mı olmalı? Gecikmeyi azaltmak için ne yapabiliriz?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı