284 saatte derece yapmak mümkün mü?

Çok güzel. Matematikte tahminen analitik geometrik yoktur. Analitik geometriden sınavda yaklaşık 4 tane soruyorlar, acilen öğrenin kolay konu. Fizik için dediğim gibi sözel konuları bitirseniz birkaç net arttırırsınız. 65'i göremeyebilirsiniz açıkca söyleyeyim ama 50-55 civarına çıkarsınız bence.
Sağ olun hocam umutlandırdınız beni sınavdan sonra haberdar ederim.

30 netin hepsini matematikten yapsaydın olabilir derdim çünkü 2 haftada ayt feni 1-2 netten 32 ye falan çıkartan arkadaşlarım vardı ama matematikten 22 netle gönül rahatlığıyla imkansız diyebilirim.

Hocam matematiğim 22 23 net biyoloji 7 8 kimya fizik 1 2 net. Konu eksiğim çok ama biyolojide sistemler kimyada organik elektrik fizikte 12. Sınıf kısmı vs.

Hocam fen derslerine full abanın. Mat 25 net olsa ve feni fulle yakın yaparsanız AYT 60 net gelir. Eğer mattaki halletmediğiniz ve kolay olan, net getiren konularada iyi çalışırsanız 65 net Ayt yapılma ihtimali var.

Sınava şu andan itibaren 284 saat 5 dakika var. Günde 5 saat uyku ve 19 saat ders çalışarak AYT 30 netten 65 net e çıkar mı?
Hiç yemek yemeyecek misin, hiç tuvalete gitmeyecek misin? 19 saat imkansız.

Sağ olun hocam umutlandırdınız beni sınavdan sonra haberdar ederim.
Derece yapabildiniz mi hocam ?

İyi geçti mi yani derece yaptığınızı şu an bilemezsiniz tabii ki :D.

Son düzenleme:

.
Nasıl geçti hocam?
Hocam AYT Fen 35 net geldi Matematik 24 beklediğimden düşük oldu çıkmışlarda en son 70 leri görüyordum sınav zorladı gerçekten. Sonuç ne olur bilemiyorum netlerimi girdiğimde 40 50 bin civarı geliyor önceki senelerde başaramadık diyebiliriz :) Kolay değilmiş ama sınavı küçümsedim matematiği zaten yaparım diye bildiklerimi bile yapamadım.

Hocam AYT fen 35 net geldi matematik 24 beklediğimden düşük oldu çıkmışlarda en son 70leri görüyordum sınav zorladı gerçekten. Sonuç ne olur bilemiyorum netlerimi girdiğimde 40 50 bin civarı geliyor önceki senelerde başaramadık diyebiliriz :) kolay değilmiş ama sınavı küçümsedim matematiği zaten yaparım diye bildiklerimi bile yapamadım.

Hiç sorun değil hocam. Zor bir sınavda 59 AYT yapmışsınız, normalin 65 AYT netine denk diyorum. Başarmışsınız hocam. Tebrikler. Bu arada meraktan soruyorum da gerçekten günde ne kadar çalıştınız bu konuyu açtıktan sonra?

Hiç sorun değil hocam. Zor bir sınavda 59 AYT yapmışsınız, normalin 65 AYT netine denk diyorum. Başarmışsınız hocam. Tebrikler. Bu arada meraktan soruyorum da gerçekten günde ne kadar çalıştınız bu konuyu açtıktan sonra?
Günde 12 13 saat civarı çalıştım çok çalıştım ama temelim de vardı aslında konuları tekrar edince direk netlerime etki etti o yüzden. Yine de matematik kısmında tam olarak iyi hazırlanamadım orjinal 3d gibi kitapları çok çözmeye vaktim olmadı hatta sınav alanında sınava yarım saat kala organik kimyanın son kısmını ancak yetiştirebildim.

Günde 12 13 saat civarı çalıştım çok çalıştım ama temelim de vardı aslında konuları tekrar edince direk netlerime etki etti o yüzden. Yine de matematik kısmında tam olarak iyi hazırlanamadım orijinal 3D gibi kitapları çok çözmeye vaktim olmadı hatta sınav alanında sınava yarım saat kala organik kimyanın son kısmını ancak yetiştirebildim.

Hocam feni nasıl halletiniz ben TYT'de 2 3 soru işaretleyebiliyorum. AYT de muhtemelen aynı ya da daha az. Nasıl çalıştınız fene?

Hocam feni nasıl halletiniz ben TYT'de 2 3 soru işaretleyebiliyorum. AYT de muhtemelen aynı ya da daha az. Nasıl çalıştınız fene?
Hocam kimyada biraz konu anlatım çalıştıktan sonra orbital yayınlarının soru bankasından konuyla ilgili testleri çözdüm bi de meb kitabından da konuyu tekrar ettim test çözerken konu daha iyi anlaşılıyor diye düşünüyorum.
Fizikte fizim evim diye bi kanal var ordan soru çözümler 20k serisi çok güzel mekanikle ve elektrikle ilgili sorularda zorlanıyordum izleyince daha rahat yapmaya başladım. Kendim de 3D testlerini çözdüm bi de elimden geldiğince branş denemeleri çözdüm özellikle 12. sınıf kısmına geçince netlerim direk arttı.
Biyolojide ise biyotikten soru bankası çözdüm bir de zeliha yücel hoca var youtube'da onun videolarını izliyordum konu anlatım olarak, biyoloji çalışırken yine konu anlatım kitapları faydalı oluyor benim el kitabım vardı test çözerken kafama takılan bir şey olunca hemen ilgili yeri açıp bakıyordum bu şekilde test çözüyordum. En son da işte çıkmış ayt fenleri çözdüm zaten öyle çok zorlamıyolar hocam ama konuyu iyi öğrenmek önemli konuyu tam anlamıyla bilmeden çözülcek sorular sormuyor ösym. Tek soruda birden fazla bilgi ölçmeyi seviyorlar. Bir de burdan çıkmaz dememek lazım hep ordan sormayı seviyolar :D Sınavda tecrübe ettim maalesef biyolojiden 4 yanlışım var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00