2850 TL Monitör Dahil PC Toplama

babacan37

Decapat
Katılım
19 Haziran 2018
Mesajlar
15
Merhaba arkadaşlar, Vatan'dan 2850 TL'ye PC toplayacağım, PUBG, Fortnite, CS:GO, ETS 2, vb oyunları oynayacağım. Maksimum 2900 TL olabilir. Yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Dolar kuru yüzünden Bütçe biraz yetersiz kalıyor. En kötü X4 950 + GTX 1050 yada RX 560 sistem toplamanı tavsiye ederim. GT 1030 ve RX550 oyunlar için seni yarı yolda bırakacaktır. Ucuz Monitör olarak Acer K222HQLBD modelini tavsiye ederim. Bu fiyat aralığında satılan monitörler üzerinde analog giriş oluyor. Bu Model üzerinde Djital DVI giriş bulunduğu için alınabilir. Klasik TN Panel kullanıyor.
 
İkinci el almanizi tavsiye etmiyorum. Bu aralar forumda belli bir kesim sürekli saçma sapan ikinci el sistemler topluyor. Çin üzerinden alınan Ekran kartı ve Anakartların ömrü çok uzun olmaz. Intel Xeon fanboylarını dikkate almayın.
 
Senin için bir şeyler toplamayı deneyeyim dedim ama Vatan'ın saçma sitesi sağ olsun bir halt yaptırmadı. G5400'e H110 serisi anakart çıkaran sihirbaz mı olur ya. Eğer farklı sitelerden istersen Teknobiyotik üzerinden toplayabilirim. Kendimde bizzat oradan topladım sistemimi her hangi bir problem yaşamadım. Ekran kartı arızası oldu değiştirdiler, bilgisayar kilitleniyordu yolladım düzelttiler. Hani eğer düşünürsen bir şeyler toplamaya çalışırım.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı