2850 TL Monitör Dahil PC Toplama

İnternetteki neredeyse bütün siteler artık güvenilir, merak etmeyin. Hatta hazır sistem bile bulabiliriz, toplamakla uğraşmazsınız.

Böyle bir imkanınız var mı? Monitörü nasıl halledeceksiniz?
Monitörü bi şekilde hallederimde bu bütçeyle vatandan sistem toplanmaz dimi ?

Vatandan hiçbir bütçede sistem toplanmaz. Fazla ürün bulunmuyor.
Şehir dışında yaşıyorum burdada tek vatan computer var internetten almaya pek güvenemiyorumda onun için vatan tercih ettim elden almak istedim.

Güvenilir sitelerden alışveriş yaptığın sürece sorun yaşamazsın.

Kusura bakmayın cevap yazamadım 2850 Tl'ye monitör haricinde bişey toplanırmı ? yardımın için teşekkürler.
Buyur bu vatandan topladığım(Montaj hizmeti yok ama orada istersen ücretli ve ya ücretsiz yaparlardır, o konuda bilgim yok);

Bu da Teknobiyotik üzerinden topladığım;

İkisi de benzer sistem, performansları hemen hemen aynı olur. Benim tavsiyem Teknobiyotik üzerinden alman olur. Çünkü hem daha ucuz hem de güç kaynağı daha güvenilir. Üstelik montaj hizmeti de dahil. Karar senin yinede nasıl rahat edersen oradan al.

Eklemeyi unuttum Vatanda ki bütçenizi biraz aştı. Eğer hiç aşamam derseniz ya performanstan kısıp(Ekran kartını GT 1030 yaparak) yeni nesil sistem toplarsınız. Ya da performanstan kısmam derseniz 7. Nesil Kaby Lake sistem toplayabilirsiniz.

Abi başkası xeon sistem öneriyor bu bütçelerde sen uzak dur diyorsun anlamadım.
Usta x3430 sistem günlük kullanımda veya oyun konusunda üzer mi ? 2100 TL'ye i5 6400 r9 380 2GB asus vxs228h 1 MS oyuncu monitörü zalman r1 kasa 600 watt ssd yok corsair 8GB 2400 MHZ ram sistem almayı düşünüyorum warfare arkadaşımız xeon sistem öneriyor bu bütçede yardım eder misin?

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki monitör hariç 2850 tlye toplasam bişeyler çıkarmı şehir dışında yaşıyorum tek vatan bilgisayar var internetten almaya pek güvenemiyorumda.
Sen 2100 TL'ye o sistemi kaçırma İ5 6400 ve R9 380 , Xeon işlemcili sistemden daha performanslı olacaktır ayrıca bu bütçeye o monitörüde bırakıyorsa hemen al (Tabi arızası yoksa.)

Sen 2100 TL'ye o sistemi kaçırma İ5 6400 ve R9 380 , Xeon işlemcili sistemden daha performanslı olacaktır ayrıca bu bütçeye o monitörüde bırakıyorsa hemen al (Tabi arızası yoksa.)
Arızası yok sanırım testleri birlikte yapıcaz garantisiz ürün.
@XtrayerXT 2300 TL'ye de i5 6500 8GB ram 1 TB hard disk gtx 960 4 GB
zalman z3 plus 600 watt kasa aoc 21.5 inç standart monitörlü satılıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkür ederim 1. attığınız sisteme 500 gb hardisk takıp çift fanlı gtx 1050 2gb oc koysam sizce nasıl olur fazla oyun yüklemeyi düşünmüyorum zaten ilerde bu sistemi upgrade edebilirmiyim ?

Teşekkür ederim 1. attığınız sisteme 500 gb hardisk takıp çift fanlı gtx 1050 2gb oc koysam sizce nasıl olur fazla oyun yüklemeyi düşünmüyorum zaten ilerde bu sistemi upgrade edebilirmiyim ?
Eğer 500 GB bana yeter diyorsan 64 MB ön bellekli ve 7200 Rpm hızında bir sabit disk ile değiştirebilirsin. Ama 500 GB ile 1 TB arasında çok fiyat farkı yok. Tavsiyem 1 TB durması. İleride de çok rahat upgrade edersin. İşlemciyi i5 8400, Ram'i 16 GB, ekran kartını da GTX 1070 civarı bir şey alırsın 10 numara olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…