2850 TL Monitör Dahil Sistem

Şöyle bir şey yaptım nasıl olmuş
LaJ9ab.png
verecegim fiyat farkına alacağım fps değermi 970 380 den çok üstün bir kartmı yoksa yine fazla kasmayıp 380 koyacağım ? dediğim gibi aradaki fark benim için önemli

Aradaki fiyat farkına gani gani değer. 970 performans olarak 390-390x kartlarına rakip.

Baktığım testlere göre 970, 390 bile daha güçsüz bir kart.
970 alacağına 390 alması daha mantıklı, üstelik 8 gb. 970 ise 3.5 gb.
(alacağınız fps olarak)
3.5 gb full hd'de gani gani yeter ama 970 alan adam full hd oynamaz. (yoksa boşa para vermiş olur)

Ha 390, 970'den daha fazla güç tüketiyor.

Fps mi, güç tüketimi mi?
Bence fps.

Baktığım testlere göre 970, 390 bile daha güçsüz bir kart.
970 alacağına 390 alması daha mantıklı, üstelik 8 gb. 970 ise 3.5 gb.
(alacağınız fps olarak)
3.5 gb full hd'de gani gani yeter ama 970 alan adam full hd oynamaz. (yoksa boşa para vermiş olur)

Ha 390, 970'den daha fazla güç tüketiyor.

Fps mi, güç tüketimi mi?
Bence fps.

İyi diyorsun hoş diyorsun'da arkadaş bütçeyi aşıyor diye 970'i bile alıp almayacağını düşünüyor. Bir konuda yorum yapacak isen baştan okumanı öneririm.

:D

Galax marka alacaksa, haklı sayılırsın. Neden sayılırsın?
Çünki o fiyata Sapphire r9 390 var. Fakat Sapphire almak istemeyebilir tabi.

Ayrıca benim karşı çıktığım nokta, senin 970 ile 390x'i kıyaslaman.
390x, ne kadar başarılı bir kart, tartışılır fakat kesinlikle 970'in rakibi değil.

Verdiğim ek bilgiler ise, r9 390 alsın diye değil. R9 390'ın, neden 970'den daha iyi bir kart olduğunu açıklama ihtiyacımdan.

:D

Galax marka alacaksa, haklı sayılırsın. Neden sayılırsın?
Çünki o fiyata Sapphire r9 390 var. Fakat Sapphire almak istemeyebilir tabi.

Ayrıca benim karşı çıktığım nokta, senin 970 ile 390x'i kıyaslaman.
390x, ne kadar başarılı bir kart, tartışılır fakat kesinlikle 970'in rakibi değil.

Verdiğim ek bilgiler ise, r9 390 alsın diye değil. R9 390'ın, neden 970'den daha iyi bir kart olduğunu açıklama ihtiyacımdan.
Öncelikle r9 390 gtx 970 den iyi bir kart değil ve aralarında yaklaşık 200 TL lik fark var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Öncelikle r9 390 gtx 970 den iyi bir kart değil ve aralarında yaklaşık 200 TL lik fark var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Birde gtx 970 vs r9 380 4gb modellerinin karsilastirmasini atarmisiniz aradaki fps farkini ogrenmek istiyorum

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı