29.700₺'ye Apple 13 almak mantıklı mı?

ibrahim_bl11

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. İş işten geçti ancak aklıma takıldı, yazmak istedim. Biraz kampanya, biraz puan kullanarak 29.700'e sıfır Apple 13 128 GB satın aldım. Sizce seçimim mantıklı mı yoksa başka hangi cihazı önerirdiniz? Teşekkür ederim.

Fiyatı iyi denk gelmiş bence. S24 FE var aynı fiyata ama IP13 daha kompakt. Küçük telefon seviyorsanız mantıksız olmamış.

Arkadaşlar merhaba. İş işten geçti ancak aklıma takıldı, yazmak istedim. Biraz kampanya, biraz puan kullanarak 29.700'e sıfır Apple 13 128 GB satın aldım. Sizce seçimim mantıklı mı yoksa başka hangi cihazı önerirdiniz? Teşekkür ederim.

iPhone tercih ediyorsanız gayet güzel fiyata getirmişsiniz. Bence mantıklı olmuş. Fakat Android tarafında daha mantıklı alternatifler bulunuyordu.

Fiyatı iyi denk gelmiş bence. S24 FE var aynı fiyata ama IP13 daha kompakt. Küçük telefon seviyorsanız mantıksız olmamış.

bütçem olsa da fe serisini hiç düşünmüyorum çünkü kabaca tasvir etmek gerekirse a5x kasasına s serisinin donanımını sığdırmaya çalışmışlar. tasarıma da önem veriyorum şahsen. samsung tercih edecek olsam düz S24 ya da S25 tercih ederdim fakat fiyatları çok daha yüksek hâliyle. o yüzden "kompakt" yorumunuza katılıyorum, teşekkür ederim

iPhone tercih ediyorsanız gayet güzel fiyata getirmişsiniz. Bence mantıklı olmuş. Fakat Android tarafında daha mantıklı alternatifler bulunuyordu.

aslında 7,5 yıl boyunca samsung kullandım, ardından üç yıl da ikinci el 8 Plus. üstte de yazdığım gibi S24 ya da S25 çok daha pahalı olduğundan 13'e yöneldim. telefoto kameraya önem veriyorum ancak bi yandan da apple'ın bulut yedekleme servisi rakipsiz. samsung'a dönüş yapsam 512 hattâ 1 TB falan almam gerekebilirdi çünkü yalnızca fotoğraflar 400 küsür GB yer kaplıyor. iOS'in kullanımına da alıştım artık ve bazı konularda daha çok ön plana çıkıyor benim için

yine de bu fiyatlardaki başka model önerinize de açığım. siz hangi modelleri önerirdiniz?

Tasarıma da önem veriyorum şahsen. Samsung tercih edecek olsam düz S24 ya da S25 tercih ederdim fakat fiyatları çok daha yüksek hâliyle. O yüzden "kompakt" yorumunuza katılıyorum, teşekkür ederim.

Aynı sebeple bende bu sene ocak ayında IP13 almıştım zaten. Bütçe yetseydi S24 alırdım. Ama IP13 pişman etmedi şu ana kadar.

Aynı sebeple bende bu sene ocak ayında IP13 almıştım zaten. Bütçe yetseydi S24 alırdım. Ama IP13 pişman etmedi şu ana kadar.

cihazı kullanmaya başlayalı beş gün oldu ve şunu fark ettim ki bazen arka planda uygulama tutmakta başarısız. ram yüzünden büyük ihtimâl. uzun vadeli olsun diye ve biraz da kamerada gece performansı daha iyi olsun diye ikinci el 14 almayı düşünüyodum, hattâ geçenlerde bunun için konu da açmıştım ancak arkadaşlar beni sıfır olarak 13 almamın daha iyi olacağı konusunda iknâ ettiler. sizde var mı böyle bi problem?

iPhone 13 haliyle eskidi ama işinizi görür. Zaten almışsınız gerek yoktu soruya.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı