2900 TL'ye mining yapılmış GTX 1080 alınır mı?

Bütçe
2900
Ya arkadaşlar bana bir anlatır mısınız gerçekten merak ediyorum 2060 da RTX nerede nasıl kullanıcaksınız herkes takmış bir RTX DLSS reflex bir şeyler kaç kişi 3060 ında bile RTX kullanabiliyor doğru dürüst ya da şöyle söyleyeyim kullanıyor da ne oluyor 1080p de? Bırakın şu kulaktan oradan buradan dolma cümleleri artık.

RTX konusunda haklısınız adamakıllı kullanabilmek için 3070'den aşağı kart olmaması lazım ama DLSS kısmında NVIDIA başarılı haklarını yiyemem.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
dalga falan geçiyorsun değil mi?

Adamın bütçesine göre 2060 dedim bütçesi daha çok olsaydı 3060 derdim.

1050ti ile oynayıp internetten gördükleriyle dalga falan geçiyorsun demek de ne bileyim. rtx den yola çıkmışım ama dlss den vurmaya çalışıyorsan sorun değil fsr 2.1 ile kıyaslarsan arada fps farkı yok ki rx6600 çok daha güçlü bir kart 2060 a göre neyse tartışmıcam sen 2060 a geç kullan :) rtx ve dlss için :D

1050 Ti ile oynayıp internetten gördükleriyle dalga falan geçiyorsun demek de ne bileyim. RTX'den yola çıkmışım ama DLSS'den vurmaya çalışıyorsan sorun değil FSR 2.1 ile kıyaslarsan arada FPS farkı yok ki RX6600 çok daha güçlü bir kart 2060'a göre neyse tartışmayacağım sen 2060'a geç kullan :) RTX ve DLSS için :D

Sonradan zaten 6600 önerdim nerenle okuyon?

Yakın zamanda 3250 TL'ye 1 yıl garantili ASUS 1660 Ti aldım. Biraz daha araştırma yaparak 2019 tarihli çıkan kartlara bakabilirsin.
Garanti süresi devam eden bir kart almanı tavsiye ederim.
Alırken de darboğaz yapıp yapmadığına dikkat et :)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
dalga falan geçiyorsun değil mi?

Adamın bütçesine göre 2060 dedim bütçesi daha çok olsaydı 3060 derdim.

Kanka attığın video 1440p ile test edilmiş. Onda bile dikkatli gözle bakınca bozulmaları görebiliyorsun. 1080p'de DLSS açmak görüntüyü çamurlaştırmaktan başka bir şey değil. Giriş seviyesi Nvidia kartlarında ışın izleme ve DLSS bir avantaj değil. RT açmaya zaten kartın gücü yetmiyor. Performans direkt yerlere düşüyor. DLSS desen o çözünürlükte aşırı göze batıyor. @Mamacita senin RTX2060 önermeni eleştirmiyor. Bu teknolojileri bir artı olarak göstermeni eleştiriyor. Sonuçta insanlar okuyup fikir sahibi oluyor. RTX2060 kötü bir kart değil. Fiyatı uygunsa alınıp kullanılacak güzel bir kart. Ancak alacak adam ışın izleme ve DLSS özelliğini adam akıllı kullanamayacağını bilerek almalı.

Kanka attığın video 1440p ile test edilmiş. Onda bile dikkatli gözle bakınca bozulmaları görebiliyorsun. 1080P'de DLSS açmak görüntüyü çamurlaştırmaktan başka bir şey değil. Giriş seviyesi NVIDIA kartlarında ışın izleme ve DLSS bir avantaj değil. RT açmaya zaten kartın gücü yetmiyor. Performans direkt yerlere düşüyor. DLSS desen o çözünürlükte aşırı göze batıyor. @Mamacita senin RTX2060 önermeni eleştirmiyor. Bu teknolojileri bir artı olarak göstermeni eleştiriyor. Sonuçta insanlar okuyup fikir sahibi oluyor. RTX2060 kötü bir kart değil. Fiyatı uygunsa alınıp kullanılacak güzel bir kart. Ancak alacak adam ışın izleme ve DLSS özelliğini adamakıllı kullanamayacağını bilerek almalı.

Hay ağzından öpeyim tam olarak anlatmak istediğimi ilk okul talebesine anlatır gibi anlatmissin ben artık sakin kalamiyorum sanırım derdim anlaşılmıyor. Adamlarda 1050 Ti var hiçbir kartı denemeden oradan buradan duyup gelip başkalarını da yanlış bilinçlendiriliyor maalesef sözüm o arkadaşa değil tüm böyle günümüz şartıyla zar zor bir şeyler almaya çalışanlari yanlış yoneltenlere.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı