2900 TL'ye Oyun Sistemi Toplama

Oyukalmiycakmi 100 TL altına FX 8320 öneririm çünkü aynı fiyatlı i5 modellerden çok daha performanslı ve üst düzey ekran kartlarıyla darboğaz yapmıyor. Bütçene SSD de yetti. Bu sistemi tavsiye ederim.

GTX 970'de marka olarak stoklara geldiğinde MSI'ı tercih et. Stokta olmadığı için Evga seçtim.

Eki Görüntüle 31311


Eğer monitör dahilse bu sistemi öneririm.

Eki Görüntüle 31313





Aslında o linke tıklayınca 970 açılıyor, sorun Vatan'ın sitesinden kaynaklanıyor.

Kardeşim guzel toplamissin ama işlemci biraz düşük kalmiycak mi? Ultrada kasmadan oynamak istiyorum sonradan kasmasini istemiyorum.

Bazı arkadaşlar çok saçmalamış. Bu sisteme monitör dahil olacak mıydı ?

Sisteme monitör dagil olmiycak.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Canım benim, güzel arkadaşım. Oyunu ekran kartı oynatır. Hemen topluyorum sistemini.

Dogru diyorsun kardesim de islemcide iyi olsa olur. i5 4k serisindenmi toplamak daha mantikli yoksa fx9590 toplamak mi daha mantikli ? Hangisnde daha yüksek performans alirim yani ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Dogru diyorsun kardesimde islemcide iyi olsa olur i5 4k serisindenmi toplamak daha mantikli yoksa fx9590 toplamakmi daha mantikli hangisnde daha yüksek performans alirim yani

FX serisinde 8350'den sonrasına bulaşmayacaksın çünkü çok fazla güç tüketiyorlar ve Intel'in üst düzey işlemcileri kadar iyi değiller.

Sen sadece oyun odaklı sistem kuracaksan 8320 fazlasıyla yeterlidir. İşlemci, ekran kartıyla darboğaz yapmadığı sürece oyun performansını etkilemez. GTX 970'le FX 8320 darboğaz yapmadığı için ekran kartın ne kadar performanslıysa o kadar performansla oynarsın.

İlla daha iyi bir işlemci istiyorsan i5 4590 alabilirsin ama 120 TL daha fazla para vermiş olursun ve oyun performansını değil sadece PC performansını biraz etkiler.
 
sistem32.png


Yukarıdaki sistemi ''Zalman Z3 Plus'' kasa ile birlikte alırsan senin yararına olur. Kalan parayla ister SSD alırsın, ister bütçeni zorlayıp ekran kartını GTX 980 yaparsın.
 
Hocam bende toplayacaktım senin için kasa fakat arkadaşlar toplamış zaten . Bence intel işlemci tabanlı sistem toplaman daha iyi olur bence .
 
Eki Görüntüle 31317

Yukarıdaki sistemi ''Zalman Z3 Plus'' kasa ile birlikte alırsan senin yararına olur. Kalan parayla ister SSD alırsın, ister bütçeni zorlayıp ekran kartını GTX 980 yaparsın.

Kardeşim senin topladigin sistem çok hosuma gitti. Biri de zahmet olmazsa i5 tabanlı bir sistem topliyabilir mi ? Ona da bir bakmak isterim.
 
Dostum sadece anakart ile işlemciyi değitirip i5 tabanlı bir sistem yapabilirsiniz . Şuan bilgisayarda değilim ekran kartım ben poweri sattığım için ipad üzerinden giriyorum biraz zor oluyor . Bu arada alıcağınız ekran kartı msi gtx 970 olmalı bende o karttan alıcam . Eğer senden önce alırsam kartı sana bilgi verebilirim.

Sistemim ;
  • Anakart : Asus Z87-A
  • İşlemci : i7 4770K
  • Ram : G.skill 1600 mHz CL9
  • Güç Kaynağı : Zalman 700 Watt
Ekran Kartı : Daha almadım fakat msi gtx 970 olacak .
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı