2900TL Bütçe ile Sistem Toplama

Taksit olacaksa tek yerden almak daha iyi olur.

Ben bir şey olacağını düşünmüyorum.

Yine de bir hocama danışalım.

@Frosa Dark Force 600W sizce bir sıkıntı çıkarır mı?

@Jira Kasa ve psu icin ayri bir bütçem yok. 2700-2800TL yi aşmayacak şekilde monitor dahil sistem toplayacağım. Ve kasayı taksitle almam gerekiyor. Cokta para vermek istemedigim icin ileriye donuk olmasina gerek yok.Attığım resimdeki bilgisayar indirimde ve taksit secenekleri iyi oldugu icin bana uygun geldi fakat psu konusunda size danismak istedim.

Son düzenleme:
Geldim, geldim! :D
Bütçe nedir? Ayrıca Dark PSU'yu pek önermiyorum fakat alınabilir bir PSU... Yalnız 80+ sertifikası bulunmamakta... Onun yerine High Power alınabilir. Fakat Dark'ın sorun çıkaracağını da düşünmüyorum... Yine de 80+ almakta fayda var...

Geldim, geldim! :D
Bütçe nedir? Ayrıca Dark PSU'yu pek önermiyorum fakat alınabilir bir PSU... Yalnız 80+ sertifikası bulunmamakta... Onun yerine High Power alınabilir. Fakat Dark'ın sorun çıkaracağını da düşünmüyorum... Yine de 80+ almakta fayda var...
Bu yorumu bekliyordum. Teşekkürler. Sıkıntı çıkarmazsa yarin aliyorum. Ya aslinda butcem yok ne kadar ucuza gelirse o kadar iyi olur benim icin. Siz de sıkıntı çıkarmaz diyorsanız aliyorum. İlerde yukseltme ihtiyaci duyarsam ki sanmiyorum, PSU yu değistiritim bir sıkıntı kalmaz. Şuan bu sistem butceme ve taksit seceneklerime uydugu icin ayrica indirimde de oldugu icin aklima cok yatti. PSU konusunda da yorumunuzu aldim icim rahat bir sekilde alicam. Tekrar Teşekkürler.

Not: Ürünü modifiye ederek PSU yu daha kaliteli seçme şansım var fakat bu sefer de ürün indirimden çıkıyor.

Son düzenleme:
O zaman alabilirsiniz. İleride bütçeniz olduğunuzda başka PSU alabilirsiniz... Şu linkte ürün hakkındaki yorumları okuyabilirsiniz...
Dark Force Serisi 600W 3xSATA, 3xIDE 6+2Pin PCI-E Power Fiyatı

Genel olarak olumlu gibi gözüküyor değil mi?

Bu monitörün altına düşmenizi tavsiye etmem:

BENQ 21.5” GW2270H VA Panel Full HD HDMI Led Monitör

2900₺ bütçeniz var. 400₺ çıkarsak kalır 2500₺.

Bu durumda size üç adet sistem sunabilirim:

1.Sistem:
Screenshot_2017-11-26-08-16-05-1.png

2.Sistem:
Screenshot_2017-11-26-08-11-18-1.png

3.Sistem:
Screenshot_2017-11-26-08-13-23-1.png

Üç sistem de aynı mağazadan toplandı.

Hepsinin performansı aynı fakat bazı donanımlar farklı.

Nanokatalog'un taksit imkanlarına bi' bakabilirsiniz. Eğer size uyarsa bu üç sistemden dilediğinizi alabilirsiniz.

Ya da o hazır sistemi çok sevdiniz onu da tercih edebilirsiniz elbette fakat unutmayın ki bu sistemler daha iyi.
  • Çok daha kaliteli PSU
  • Daha hızlı HDD
  • Daha yüksek MHz'li RAM

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı