nedemekreddedildi
Megapat
Taksitli alacagim icin tek bir yerden hazir olarak almak daha cok işime geliyor aslında. Sistemi zorlamaktan kastınız nedir ? O.C falan mı ?
Bu yorumu bekliyordum. Teşekkürler. Sıkıntı çıkarmazsa yarin aliyorum. Ya aslinda butcem yok ne kadar ucuza gelirse o kadar iyi olur benim icin. Siz de sıkıntı çıkarmaz diyorsanız aliyorum. İlerde yukseltme ihtiyaci duyarsam ki sanmiyorum, PSU yu değistiritim bir sıkıntı kalmaz. Şuan bu sistem butceme ve taksit seceneklerime uydugu icin ayrica indirimde de oldugu icin aklima cok yatti. PSU konusunda da yorumunuzu aldim icim rahat bir sekilde alicam. Tekrar Teşekkürler.Geldim, geldim!
Bütçe nedir? Ayrıca Dark PSU'yu pek önermiyorum fakat alınabilir bir PSU... Yalnız 80+ sertifikası bulunmamakta... Onun yerine High Power alınabilir. Fakat Dark'ın sorun çıkaracağını da düşünmüyorum... Yine de 80+ almakta fayda var...
O zaman alabilirsiniz. İleride bütçeniz olduğunuzda başka PSU alabilirsiniz... Şu linkte ürün hakkındaki yorumları okuyabilirsiniz...
Dark Force Serisi 600W 3xSATA, 3xIDE 6+2Pin PCI-E Power Fiyatı
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.