2900TL Bütçe ile Sistem Toplama

Oyun odaklı bir sistem onerebilir misiniz ? Az cok donanım bilgim var fakat onerilerinizi almak istiyorum. Monitör dahil olacak şekilde toplarsanız sevinirim. SSD şart değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sistemi öneririm:
Screenshot_2017-11-19-21-49-19-1-1.png

BenQ GW2270H 21.5" 5ms (Analog+2xHDMI) Full HD VA Monitör | ITOPYA

Teknobiyotik Akıllı PC Toplama Sihirbazı'dan topladım.

@Neko reis monutorle birlikte butcemi fazla aştım. Dolarda şuan malum uçuşlarda. Bana daha dusuk butceli 300-350 tl civari monitor onerebilirmisin ? Bu arada kasayi ben tekrardan topladim teknobiyotik akilli pc toplama sihirbazin dan 2800 civari cikinca o sistemi almaktan vaxgectim.
1511605620568.png
bu sistemi almayi dusunuyorum. Anakarta oc destegi olmadigini biliyorum. Pek de ileriye donuk olmasina gerek yok aslinda. Sadece aklima takilan bu sistemin DARK ın kendisiyle birlikte verdigi 600W psu nun markasi ve bilgileri. Sitede herhangi bi bilgi bulamadim. Diyeceim o ki bu sistem ve yanina 300-350 Tl lik ucuz bi monitorle idare ederim. Sizce nasil olur ? Bu sistem o psu ya emanet edilebilir mi ?
Eger bi sıkıntı olmazsa yarın yada ertedi gün karta taksitle alacağım.

Son düzenleme:
Hmm. Dolar artınca sistemin fiyatı da artmış sanırım.

Dark PSU'lar kullanılabilir fakat değiştirmenizi tavsiye ederim.

Şimdi monitör dahil bütçeniz ne kadar?

Son düzenleme:
Monitor dahil 2700-2800 ü aşmaması lazım.
Eğer dark sikinti cikarmazsa bu sisteme 300-350 tl civarinda bi monitor alip kullanmak istiyorum. Yukseltme yaparsam zaten o PSU yu her halükarda degistiririm. Ama bu halde kullanirken sikinti cikmazsa o sistem bana butce olarakta cok iyi olacak.

Sistemi fazla zorlamazsanız bir sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum.

Eğer birden fazla siteden toplamak sizin için sorun değilse daha iyi bir sistem toplanabilir.

Nanokatalog'da parçalar çok daha ucuz. Bazı parçaları oradan alabiliriz mesela.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı