299 Euro PS4 Pro mu, 2700 TL'ye Xbox One X mi?

tamda yorumun üstüne vatanda yüzde on indirim var ps4 pro 2500TL ye geliyor ama kafamda bi soru işareti var cuh vs yazmıyor bu model hangisidir nettede bi yorum bulamadım. Buraya tıklayıp bakabilirsiniz Soney Ps 4 Pro 1 TB B Chassis EUR Black diye geçiyor. (Sanırım B chassis yeni versiyon oluyormuş arama sonuçlarında öyle çıktı)

Bilmiyorum dostum. Emin değilim ama PS4 Pro'da kronik sıkıntı yok diye biliyorum. CUH çok fazla sıkıntı etme. En yakın Vatan Bilgisayar'a gidip bilgi alabilrsin. Yada müşteri hizmetlerini arayabilirsin.

Ayrıca linkte hangi sürüm olduğu hakkında bilgi verilmemiş.
 
Xbox avantajları
Gamepasste 100 den daha fazla kalieli oyun var ilk ay 1 tl sonraki aylar 59 veriyorsunuz ama sizin olmadığı için kalıcı 1 aydada hangilerini oynar bitirir her ay para vermrk felan pek uygun gelmiyor ama yinede avantajı olarak bahsedebiliriz
Gerçek 4k
Ps4 e göre daha güçlü oemler

PS4 avantajları
Dünyalarca kaliteli exclusive oyun
Xboxa göre daha ucuz
Eğer controllerınız konsolunuz üzerinde oynamalar yapmak isterseniz çok güzel imkanlar var ben çok yaptım
Tüm dünya üzerinde daha çok kullanıcısı yani daha çok oynayacak adam bulabilirsin
Controllerın Parçalar bozulur kırılırsa xboxa göre daha rahat bulabiliyorsunuz

Dezavantajları
Onlineları paralı

Tavsiyem
Ps4 tür ama bir dikey stand almanızı tavsiye ederim
 
Cevap yazan herkese teşekkür ederim. 2400TL ye sıfır xbox one x gold Rush limited edition aldım. BF V delux edition, BF 1 ve BF 1943 oyunları ile birlikte, 1 aylık ea access, 1 ay game pass ve 14 gün gold abonelik var pakette düzgün bir fiyata aldığımı düşünüyorum. Almak isteyen herkese nasip olmasını dilerim.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı