Yusuf1818
Hectopat
Ayni hata değildir benim yazdığım RB2'i RB2 olarak değiştirip dener misin?
Şimdi de karakter çok yavaş bir şekilde aşağı düşmeye başladı. Bir de bu çıktı.
Ayni hata değildir benim yazdığım RB2'i RB2 olarak değiştirip dener misin?
Artık sağa sola hareket ediyorsa Rigidbody2D komponentinin gravity değerini yukseltebilirsin.Ayni hata değildir benim yazdığım Rb2 i rb2 olarak değiştirip dener misin.
Artık sağa sola hareket ediyorsa rigidbody2D komponentinin gravity değerini yukseltebilirsin.
En başta 1 olarak tanımladığın speed değerini 10 yap. A ve D tuşlarına basınca sağa sola hareket etmiyorsa başka bir sorun vardır.Hala hareket yok. s tuşuna basınca tool settings çıkıyor.
En başta 1 olarak tanımladığın Speed değerini 10 yap. A ve D tuşlarına basınca sağa sola hareket etmiyorsa başka bir sorun vardır.
Normalde o kod o kadar, saga sola sprite i hareket ettirmek 2 satır birşeyHareket yok burasıyla alakalı olabilir mi?
Eki Görüntüle 2250263
Normalde o kod o kadar, saga sola Sprite'i hareket ettirmek 2 satır bir şey.
Projeyi sıfırdan tekrar oluşturup dene yoksa Unity ayarlarında bir sorun olabilir.
yine olmadı ):Normalde o kod o kadar, saga sola sprite i hareket ettirmek 2 satır birşey
Projeyi sıfırdan tekrar oluşturup dene yoksa unity ayarlarında bir sorun olabilir.
void Update(){
float yatay = GetAxis("Horizontal");
rb2.velocity = new Vector2(yatay * speed, 0);
}
public class Movement2d: MonoBehaviour{
private Rigidbody2D rb;
public float speed = 1;
void Start(){
rb = GetComponent<Rigidbody2D>();
}
void Update(){
rb.velocity = new Vector2(GetAxis("Horizontal") * speed, rb.velocity.y);
}
}
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.