2DS XL mi? XBOX One S mi?

Hangisi?

• Nintendo 2DS XL

Oy: 0 0,0%

• Oy verenlerin toplamı
    9

tyfnefekan

Megapat
Makaleler
1
Yer
🇹🇷
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus Vivobook M1502IA-EJ129W - Ryzen 5 4600H | 8GB DDR4 3200 MHz | 256 GB NVMe SSD | Win11 Pro x64 / iPad 9.Nesil 64GB WiFi / Samsung A12 Nacho 64GB
Meslek
Öğrenci
Yazın konsol almayı düşünüyorum. Ancak belirttiğim iki konsol arasında kararsız kaldım. Sizce hangisini seçmeliyim?

Tofaş ile Porsche'yi karşılaştırmak bu. Tamamen farklı segment cihazlar. Xbox One S grafik, depolama ve oyun kalitesi bakımından her türlü fark atar. 2DS ise taşınabilir. Tek avantajı o.
Garanti desteği bakımından hangisi iyidir peki?

Teşekkürler. Tercihim büyük ihtimal XBOX'tan yana olacak.

Tofaş porsche örneği absürt oldu ama biri taşınabilir exclusive oyunları olan bir el konsolu xbox one s ise grafik ve cihaz performansı konusunda çok daha üstün durumda tamamen sizin tercihiniz.Eğer otobüste arabada metroda oynayacağım diyorsanız 2ds xl almalısınız tamamen kullanış amacına bağlı.Ama şunu unutmayın ki oyunun kalitesini belirleyen grafik değildir metacritice gibi sitelere bakarsanız ilk 5 nintendo oyunları nintendo yaptı mı yapıyor yani.Şahsi tercihim nintendo 2ds xl olurdu çünkü xbox onedaki oyunlar pcdede var pcden oynarım mesela bu da benim bakış açım sizde pc yoktur mesela x box alırsınız gibi.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı