2GB GTX1050Ti vs 4GB GTX1050

mstf26131

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 2.500 maksimum 3.000 lira bütçem var, bir dizüstü bilgisayar almak istiyorum, biraz araştırma yaptım 2 bilgisayar buldum. İkisinin de işlemcileri aynı tek fark birinde 2GB GTX1050Ti var diğerinde 4GB GTX1050 var, GB'dan kısıp 1050Ti'lı olan modeli almak daha mantıklı geldi bana ama bir de sizlere sormak istedim, yorumlarınız benim için önemli.
Ürünler bunlar, bunlar dışında 3.000 lirayı geçmeyecek dizüstü önerileriniz varsa onlara da açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Birkaç yerde rastladım 1050'ye 2GB yetersiz gelir vs. gibi yorumlara 1080p'de yüksek ayarlarda oyun oynarken 2GB bana sıkıntı çıkarır mı acaba? Bu ayarlarda oynayacağım en baba oyun GTA5 falan olur herhalde.

İlk defa dizüstü sahibi olucam bilmediğim için soruyorum mazur görün, bu Asus cihazı alsam uzun süre şarjda takılı iken açık beklemesi sıkıntı çıkarır mı? Örnek veriyorum Metin2 de oynuyorum ben oyunu akşamdan açıcam sabaha kadar açık şekilde durucak ortalama 15-16saat mesela.

Birkaç yerde rastladım 1050'ye 2GB yetersiz gelir vs. gibi yorumlara 1080p'de yüksek ayarlarda oyun oynarken 2GB bana sıkıntı çıkarır mı acaba? Bu ayarlarda oynayacağım en baba oyun GTA5 falan olur herhalde.

İlk defa dizüstü sahibi olucam bilmediğim için soruyorum mazur görün, bu Asus cihazı alsam uzun süre şarjda takılı iken açık beklemesi sıkıntı çıkarır mı? Örnek veriyorum Metin2 de oynuyorum ben oyunu akşamdan açıcam sabaha kadar açık şekilde durucak ortalama 15-16saat mesela.

Hayır bu GTX 1050 Ti sizi iyi idare edecektir.
Oyun bilgisayarlarında PC kullanılırken şarjdan -gerekmedikçe- çıkarılmaz zaten. İsterse 72 saat dursun hiçbir şey olmaz.

4 GB 1050 olan sistemlerde bellek kullanımının 2 GB'ı geçtiğini görmüştük. 1050 Ti olunca ayarları daha da yükseltmek isteyebiliriz doğal olarak ancak bellek buna izin vermeyecektir. Grafiklerden kısıp performansı daha da yükseltmek daha mantıklı göründüğünden 1050 Ti alınması daha doğru gibi.

Arkadaşlar 2.500 maksimum 3.000 lira bütçem var, bir dizüstü bilgisayar almak istiyorum, biraz araştırma yaptım 2 bilgisayar buldum. İkisinin de işlemcileri aynı tek fark birinde 2GB GTX1050Ti var diğerinde 4GB GTX1050 var, GB'dan kısıp 1050Ti'lı olan modeli almak daha mantıklı geldi bana ama bir de sizlere sormak istedim, yorumlarınız benim için önemli.
Ürünler bunlar, bunlar dışında 3.000 lirayı geçmeyecek dizüstü önerileriniz varsa onlara da açığım.
Tam tersi olacak GTX 1050 2GB, GTX 1050 Ti 4GB... Ti olanı tercih edersen daha iyi yaparsın. +7 FPS bir de 4GB.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı