2K 120Hz ve üstü 27" monitör önerisi

Attığınız ürünün pttavm açıklamasında "
KUTU TANITIM AMAÇLI AÇILIP KAPATILMIŞTIR
ÖNEMSİZ 1 ADET ÖLÜ PİXEL VARDUR
ORJİNAL KUTU-ORJİNAL İÇERİK-ORJİNAL 2 YIL MSI GARANTİLİ" yazmasaydı gözümü kırpmadan alırdım.alsabilişim sitesiyle ilgilide ürünlerin paketlerinin açılmış olarak gönderildiğiyle alakalı biçok şikayet okudum
Maalesef ki MAG274QRF-QD modeline olan yoğun talepten dolayı mağaza bulmakta sıkıntı çekiliyor. Ölü pikselli ürün almayın zaten.

Onun yerine size bunu önerebilirim:
 
Maalesef ki MAG274QRF-QD modeline olan yoğun talepten dolayı mağaza bulmakta sıkıntı çekiliyor. Ölü pikselli ürün almayın zaten.

Onun yerine size bunu önerebilirim:
Attığınız monitör Dell S2721DGFA 27 den daha mı iyi
 
Attığınız monitör Dell S2721DGFA 27 den daha mı iyi
27 inçlik versiyonunun S2721DGFA ile karşılaştırma videosu:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Aradaki farkı burada görebilirsiniz ki daha iyi olmasa önermezdim. Nano IPS monitörler genelde renkler açısından başarısız oluyor yani renkler sizin için önemliyse MAG274QRF-QD harici M32Q veya M27Q alabilirsiniz ancak şunu hatırlatmamız gerekiyor M27Q modelinin subpixel layoutu BGR. O yüzden ClearType desteklemeyen ortamlarda bulanıklık problemi ortaya çıkıyor. Bu yüzden, M32Q öneririm.
 
@Saint Lucia @P R O F O U N D Önerileriniz için çok teşekkür ederim bütçeyi 13K'ya kadar çeksek önerebileceğiniz en iyi 2K 27inch monitörler nelerdir?

Bütçeyi şişirmeye gerek yok. Sana sunduklarımız bütçelerinde F/P ürünler. Sırasıyla M32Q, M27Q, MSI ve Dell olarak gidiyor. Bu tercihler arasında seçim yapman yeterlidir. Yeni bir ürün potaya sokmak istemiyorum. Bu sefer ürün çöplüğüne dönüyor konu. Kafa daha çok karışıyor. Gerek yok.
 
@Saint Lucia @P R O F O U N D Önerileriniz için çok teşekkür ederim bütçeyi 13k'ya kadar çeksek önerebileceğiniz en iyi 2k 27inch monitörler nelerdir?
@Saint Lucia hocama katılıyorum. Önerdiğimiz monitörler arasında ciddi fark olan monitörler 17K'dan başlıyor. Eğer o bütçeye çıkmayı düşünürsen hiç düşünmeden şu monitörü al derim:
Ancak gerek yok çünkü OLED monitörler yaygınlaşacak onları beklemek daha mantıklı. Tüm parayı IPS teknolojisine gömmeyin.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı