2K, 144-165 Hz ve 1 ms Monitör Tavsiyesi

Bungo Baggins

Hectopat
Makaleler
1
Başlıkta da belirttiğim gibi bu özelliklerde, color banding ve ghosting gibi problemleri olmayan bir monitör almak istiyorum, tavsiyelerinizi bekliyorum.
Bütçe: 2000-3000 TL.

Son düzenleyen: Moderatör:
Color banding istemiyor isen 1ms diye "TN" panel monitör almamalısın.
Şu an kullandığım dandik laptopun monitörü TN ayrıca color banding vs. yok, varsa da ben fark etmedim. %100 oranında color banding engellenmiş olmasını istemiyorum, benim fark etmeyeceğim düzeyde olsun yeterli. Örneğin Dell S2417DG bu monitörü 1 saat kullanmam gözle görülür bir şekilde color banding olduğunu anlamama yetti.
Bu monitörün de bir kaç incelemesine baktım ghosting sorunu olduğunu söylüyorlardı.

Bende çok çok az var. Gözle çok zor farkediliyor benim ki 2. seri belki sen ilk sen seriden almışsındır. Bu işler biraz şans işi. 3 yıl garantisi var ben çok takmıyorum o yüzden.
Asus 27 MG278Q 1ms DVI-D+2xHDMI+Display FreeSync QHD Gaming Monitör
A02 olan revizyonu geldi. Çok fazla miktarda color banding vardı, ayrıca display kısmında fast moda alınca gözle görülür şekilde ghosting meydana geliyordu.

Zaten teslim aldıktan 3 saat sonra iade ettim.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı