![]()
Gigabyte G27QC 27" 1 MS 165 Hz FreeSync 2K QHD Curved LED Monitör Fiyatları ve Özellikleri
Gigabyte G27QC 27www.n11.com
Aynı monitoru bende buldum bu da listemde var daha neler bulabiliriz bakiyorum. Üstte birisi gigabayt paylasmis baya iyi gibiBu bütçeye yakın ve iyi bir monitör.![]()
Asus TUF Gaming VG27WQ 27" 1ms WQHD Freesync Pivot Curved Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Asus TUF Gaming VG27WQ 27" 1ms WQHD Freesync Pivot Curved Oyuncu Monitörü arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
27 inc ariyorum ya reis bu kücük kalirMSI Optix MAG245R2 23.8'' 170Hz 1MS(MPRT) FreeSync PREMIUM OYUNCU MONİTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI Optix MAG245R2 23.8'' 170Hz 1MS(MPRT) FreeSync PREMIUM OYUNCU MONİTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Gigabyte'ta kötü değil ama ikisinin özelliklerini karşılaştırdığımız zaman Asus Tuf daha iyi gözüküyor. İkiside VA fakat Asus'un ekran alanı biraz olsun daha büyük hdr'a ve oyunlarda karanlık yerlerde renkleri güzel yansıtma özelliği var. Ve genel olarak çoğu kişi ikisi arasından Asus'u tercih eder. Bu sitedende bakabilirsin az çok farklar var.Aynı monitoru bende buldum bu da listemde var daha neler bulabiliriz bakiyorum. Üstte birisi gigabayt paylasmis baya iyi gibi
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.