2K 144 Hz Monitör için GTX 1080 Alınır mı?

Yeni serinin çıkması bu kadar yakınken halen GTX 1080 alınır mı? 2k 144 Hz bir monitör için 1080 yeterli mi yoksa 1080 Ti daha mı mantıklı?
Ben indirimden sistemi bugün toplamayı planlıyorum, dolar seçimlere kadar rahat 5 i göreceği için, yeni ekran kartları çıksa bile Allah bilir fiyatları kaç olacak?

Őncelikle hayırlı olsun kardeşim.
Bende çarşamba günü sipariş verdim, 3456tl gtx1080, bu ülkeye belli olmaz seçimden sonra bile dolar 5 üzerini rahat aşacak. O yüzden bekleme bence. Pişman olacağın tek şey 2500tl biraz aşağısına düşebilir 1 sene sonra. Oda seni üzmez. Ben kredi çekip'te aldım. Düşün üzüleceğimiz birşey olsaydı eski kartlarımızı hiç satmazdık. Bu ülkede herşey vergi. normal bir durum.

Őncelikle hayırlı olsun kardeşim.
Bende çarşamba günü sipariş verdim, 3456tl gtx1080, bu ülkeye belli olmaz seçimden sonra bile dolar 5 üzerini rahat aşacak. O yüzden bekleme bence. Pişman olacağın tek şey 2500tl biraz aşağısına düşebilir 1 sene sonra. Oda seni üzmez. Ben kredi çekip'te aldım. Düşün üzüleceğimiz birşey olsaydı eski kartlarımızı hiç satmazdık. Bu ülkede herşey vergi. normal bir durum.
1080 nin fiyatına uzülmemde yeni seride istediğim bir özellik gelirse ve daha iyi performans daha ucuza gelirse üzülürüm :D.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı