Yaklaşık 1 aydır kullanıyorum monitörü gayet güzel fakat 60Hz'den yukarısını alamıyorum gerek ayarladan gerek NVIDIA denetim masasından HDMI kablo kullanıyorum.
Nasıl 144Hz alabilirim?
Hocam, muhtemelen üretici kilidi var. NVIDIA denetim masasından ekran ayarlarını kullanarak yapabilirsiniz. Özel çözünürlük ile alabilinler var. Bu şekilde deneyin.
Yaklaşık 1 aydır kullanıyorum monitörü gayet güzel fakat 60Hz'den yukarısını alamıyorum gerek ayarladan gerek NVIDIA denetim masasından HDMI kablo kullanıyorum.
Nasıl 144Hz alabilirim?
Monitörün 144hz destekliyormu eğer destekliyorsa şöyle olabilir. Bazı monitörler en üst çözünürlükte vermiyor mesela ben 75hz monitör aldım ama çözünürlüğü düşürünce 75hz yapabiliyorum.
Paugge Vesa Sertifikalı 2M Displayport 1.4 Kablo Entdp1420 en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Monitörün 144hz destekliyormu eğer destekliyorsa şöyle olabilir. Bazı monitörler en üst çözünürlükte vermiyor mesela ben 75hz monitör aldım ama çözünürlüğü düşürünce 75hz yapabiliyorum.
Nasıl 144Hz alabilirim?