2K 144Hz 1ms monitörde 60 Hz alınıyor

Eren Emlik

Hectopat
Yaklaşık 1 aydır kullanıyorum monitörü gayet güzel fakat 60Hz'den yukarısını alamıyorum gerek ayarladan gerek NVIDIA denetim masasından HDMI kablo kullanıyorum.
Nasıl 144Hz alabilirim?

Hocam, muhtemelen üretici kilidi var. NVIDIA denetim masasından ekran ayarlarını kullanarak yapabilirsiniz. Özel çözünürlük ile alabilinler var. Bu şekilde deneyin.

Yaklaşık 1 aydır kullanıyorum monitörü gayet güzel fakat 60Hz'den yukarısını alamıyorum gerek ayarladan gerek NVIDIA denetim masasından HDMI kablo kullanıyorum.
Nasıl 144Hz alabilirim?
Monitörün 144hz destekliyormu eğer destekliyorsa şöyle olabilir. Bazı monitörler en üst çözünürlükte vermiyor mesela ben 75hz monitör aldım ama çözünürlüğü düşürünce 75hz yapabiliyorum.

Monitörün 144hz destekliyormu eğer destekliyorsa şöyle olabilir. Bazı monitörler en üst çözünürlükte vermiyor mesela ben 75hz monitör aldım ama çözünürlüğü düşürünce 75hz yapabiliyorum.
destekliyor ama sanırım dp kablosu
Bilgisayar özelliklerini yazmanızı isteyeceğim.
gtx 1660süper i5 9400f 8gb ram g310m h anakart
destekliyor ama sanırım dp kablosu

gtx 1660süper i5 9400f 8gb ram h310m* h anakart

Son düzenleme:
Nasıl 144Hz alabilirim?
Cevap verenlere teşekkür ediyorum. Hdmi kablosunu 2. kanala taktım ve tekrar denedim 144e alabildim.DP kablosu falan hiç uğraşmadım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı