2K 160 Hz vs 1080p 250 Hz

Kart iyi degilmi üstadım
Biraz güçsüz kalıyor diyebiliriz hocam.

1751841535371.png

RDR'de benim emektarla arasında şöyle bir fark mesela oradan hesaplayabilirsin. Yani aslında iyi bir kart ama 2k için biraz yetersiz. Bence 3080 4070 altı 2k almamalı.

Ekran kartı bu

Biraz güçsüz kalıyor diyebiliriz hocam.

Eki Görüntüle 2529383
RDR'de benim emektarla arasında şöyle bir fark mesela oradan hesaplayabilirsin. Yani aslında iyi bir kart ama 2k için biraz yetersiz. Bence 3080 4070 altı 2k almamalı.
Keşke ti olanı alsaymisim 1 2 daha verip

Ekran 27 yada daha büyük alsam görüntü kotulesirmi

Ti daha iyi olabilirmiş evet hocam.
1080p için maksimum 27 alınır bence daha fazlasında çekilmez ekranda piksel sayarsınız.

Tamamdir çok sağ ol gardaşim. Vatan'dan önerdiğin bir model marka var mı Hz önemli ama şimdiki kullandığım 75 Hz goruntu çok kötü.

Tamamdir çok sağ ol gardaşim. Vatan'dan önerdiğin bir model marka var mı Hz önemli ama şimdiki kullandığım 75 Hz goruntu çok kötü.
Hikayeli oyun oynuyorsanız bence 1080p 165 hz monitörlere bakabilirsiniz hocam. Şu an fiyatları iyi olanları bilmiyorum bakmadığım için ama konu açarsanız yardımcı olurlar.

Hikayeli oyun oynuyorsanız bence 1080p 165 Hz monitörlere bakabilirsiniz hocam. Şu an fiyatları iyi olanları bilmiyorum bakmadığım için ama konu açarsanız yardımcı olurlar.

Teşekkür ederim her şey için hayırlı geceler 😊

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı