2K 165 Hz monitör tavsiyesi

Bütçe
6500-7500tl

lekkenez

Picopat
Daha fazla  
Merhaba.
2K 165Hz bir monitör arayışındayım, aşağıdaki iki monitörden birisini almayı düşünyorum. sizin seçiminiz hangisi olurdu veya önerebileceğiniz bu fiyat aralığında başka bir monitör var mıdır? Şimdiden teşekkür ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
IPS panel her zaman ilk tavsiyemdir.

Bunu kullanıyorum ve gayet memnunum monitörümden.

Hem oyun hem de grafik tasarım işimi bir arada rahatlıkla yürütebiliyorum. Yeterli geliyor.

Hocam benim de bu monitor hoşuma gidiyor ama ışık sızması ve ölü piksel sorunu çok oluyor diyorlar o yüzden vazgeçiyorum hep sizde nasıl var mı bu sorunlar.

Asus TUF'ları genelde önermezler ama öneren ilk defa gördüm. En uygun fiyatı şurada.
Paylaştığın Samsung monitör VA panel, olmaz o.
Acer daha iyi görünüyor olabilir belki.
Bir de şu model var. İndirimde. İnceleyebilirsin.

Asus TUF'ları genelde önermezler ama öneren ilk defa gördüm. En uygun fiyatı şurada.
Paylaştığın Samsung monitör VA panel, olmaz o.
Acer daha iyi görünüyor olabilir belki.
Bir de şu model var. İndirimde. İnceleyebilirsin.
Sizin attığınız modeli de asus'u da daha öncesinde gördüm fakat bu konu hakkında ki bilgilerim kısıtlı olduğu için kafamda bir f/p oluşturamıyorum. 8000 tl ye çıkabilirim ama dediğim gibi fark eder diyebilecek bir bilgi seviyesinde değilim.

Sizin attığınız modeli de asus'u da daha öncesinde gördüm fakat bu konu hakkında ki bilgilerim kısıtlı olduğu için kafamda bir f/p oluşturamıyorum. 8000 tl ye çıkabilirim ama dediğim gibi fark eder diyebilecek bir bilgi seviyesinde değilim.
Epey'den karşılaştırma yapabilirsin. Youtube'da cihaz incelemeleri de bulunabilir.

Hocam benim de bu monitor hoşuma gidiyor ama ışık sızması ve ölü piksel sorunu çok oluyor diyorlar o yüzden vazgeçiyorum hep sizde nasıl var mı bu sorunlar.
Her markanın biliyorsunuz ki aynı özelliklerde hemen hemen 2 katı fiyata da ürün serileri var. Ama bu fiyat bandındaki ürünlerde belli başlı problemler yaşamak daha olası. Viewsonic monitörümü ölü piksel nedeniyle değiştirmeme rağmen Asus monitörümde hiç bir sorun yaşamadım. Tasarımcı olduğum için ölü piksel veya abartı ışık sızması yaşasam emin olun dakikasında iade ederdim. Bazı şeyler şans işi maalesef. Asus monitörü de öneren çokça kişi gördüm.

Arkadaşın paylaştığın Viewsonic modeli de çok güzel. IPS olsun ama mutlaka alacağını monitör.

06.jpg

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00