İnceleme 2K 165Hz F/P Kralı Asus VG27AQ

Arkadaşlar linç yağmuruna tutulmak istemezdim fakat kullanıcı deneyimini yazabilirdim. Haklısınız. Sonuç ve eksikler bölümünde deneyimimi yazdım. Ürünün özellikleri olmadan bunları yazmak istemedim. Yine de bu kadar linç etmeniz biraz kırıcı. Bir dahaki sefere daha iyi yaparım. İyi günler dilerim.

Ne linçi est. hocam. Sonraki incelemelerinizin şerefine diyelim.

Ben bu ürünü vatandan aldım 2 ölü pixel çıktı aradım anında getirin değiştirelim dediler şehrimdeki mağaza da aynı üründen kalmadığı için getiriyorlar şu an bekliyorum geldiğinde arayacaklar ve bizzat test edip almamı istiyorlar gene sorunlu ürün çıkarsa pixel vb. gene degisiriz dediler bilgi amaçlı yazıyorum vatan bu konuda direk yardımcı oldu bana.

@Tarik Enes şu anda Gaming Gen'de gördüm 6899 TL bir de şöyle bir sitede aynı model gibi bir şey ama dolandırıcı olabilir linki bu.
Yamaxstore ne bilmiyorum vallahi biraz yazılara falan baktım güvenilir diyorlar ama bilemiyorum.

Güvenilir diyen var fakat şu sıralar kendilerini pek belli etmiyorlar. Hatta 1 ay öncesinde siteden alışverişi kapatmışlardı.

Güzel bir inceleme olmuş 1A olan ile bu arasında kaldım ama pivot olma durumu dolayısıyla bunu alıcağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…