İnceleme 2K 165Hz F/P Kralı Asus VG27AQ

2 gün önce aynı monitörü satın almak istedim. Ölü pixsel çıkma oranı çok yüksek. Yorumları kontrol ettim ve ASUS pek dostça davranmıyormuş bu ölü pixsel konusunda diye vazgeçtim.

Dell S2721DGFa satın aldım. Alacak arkadaşlara hayırlı olsun.

Asus VG27AQZ 6.992 tl​

Dell S2721DGFA 8.699 tl​

İkisi arasında kaldım hangisini önerirsiniz? Aradaki fiyat farkına değer mi?

ASUS VG27AQZ 6.992 TL​

Dell S2721DGFa 8.699 TL​

İkisi arasında kaldım. Hangisini önerirsiniz? Aradaki fiyat farkına değer mi?

Tavsiye verme taraftarı değilim. Bana iyi gelen size kötü gelebilir ama teknik açıdan, panel kalitesi açısından, servis açısından Dell önde olan bir monitör.

Dell renk ayarları kutudan çıktığında pek sRGB oranı yüksek değil ancak onu da ayarlardan ideal şekil yapabiliyorsun. Hazır ayarlı modlar var internette bakıp 2 dakikada yapabilirsin. ASUS fiyatı çok iyi. Kendine has FPS oyunları için bir sürü özelliği var. Yani ikisi de kaliteli ama ölü pixsel için Dell değişim yaparken, ASUS'un zorluk çıkarttığı çok kişi okudum internette. Seçim senin, hangisini alırsan hayırlı olsun şimdiden.

Asus şu an Amazon'da 6992 tl. Değişim iade sürecinde sıkıntı olmayabilir o yüzden. En kötü 30 gün içinde iade ederim diye düşünüyorum. Arada az fiyat farkı yok kararsız kaldım. Teşekkürler

2K 144Hz 1ms en iyi bunu alacağım gibi.

Hocam ben de bunu düşünüyorum hatta bu monitörü satın almadan hikaye oyunları oynuyorum ama FPS oyunlarını da fazla oynuyorum demişsiniz FPS oyunların özellikle Valorant ve CS:GO gibi oyunlarda büyük gelmiyor mu? Monitöre kaç cm uzaklıkta oturuyorsunuz acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…