2K 165Hz mi yoksa 4K 144Hz mi?

Bende emin değilim bu yüzden risk almış olursununuz.

Tavsiyem panel kalitesi iyi monitör almanız yani 4K 60Hz ya da 2K 165Hz bilindik bir monitör almanız.

Hocam 2K olan monitör de bu Game Booster GB-2720FQHD inceleme videolarında gayet iyi diyorlar.

Ben bunu öneririm.
MSI G274QPF-QD

O monitörü tavsiye etmem.

Bu da iyiymiş ama hoparlörü bakıyorum hem fiyatı bayağı yüksek 2K ya göre başka tavsiyeniz var mı?

Bütçemi yükseltebilirsem MSI MAG 274UPF iyi bir seçenek olur mu?

Son düzenleme:
Bu da iyiymiş ama hoparlörü bakıyorum hem fiyatı bayağı yüksek 2K ya göre başka tavsiyeniz var mı?

Bütçemi yükseltebilirsem MSI MAG 274UPF iyi bir seçenek olur mu?

Evde Dell G15 5521 Special Edition laptop kullanıyorum. Buna MSI MAG274QRF 2K 165Hz monitör bağladım. Gayet memnunum ama şimdi twisted minds TM28eui 4K 144Hz bir monitör sipariş verdim. Yarın elimde olacak ona da inceleme videosu çekeceğim. Türkiye'de incelemesini yapan yok. Umarım ölü piksel çıkmaz tek korkum bu. 12298TL'ye aldım. Sizce üzerine 7 bin daha koyup MSI MAG274UPF mi alsaydım onun fiyatı 19500TL ve o da aynı 4K 144Hz özelliklerde. Çok kararsızım iki ürün arasında kalmak çok kötü. Dell laptopu merak edenler için aşağı inceleme linki bırakıyorum. Ekran kartı RTX3070 Ti bence idare eder.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı