2K 180 Hz monitör tavsiyesi

Hem hikayeli hem Online oynuyorum ikisi karışık ama benim bildiğim IPS daha iyi olmaz mı renkleri daha canlı sonuçta.

Hocam benim fiyat bandımı bir tık geçiyor maalesef. Maksimum 7500-8000 civarı bir şey verebilirim monitöre.
Gaming.gen.tr üzerinde baya bir indirim oluyor iyzico ile beraber aklınızda olsun

Gaming.gen.tr üzerinde bayağı bir indirim oluyor İyzico ile beraber aklınızda olsun.

Hocam İyzico ile para bize geri ödeniyor ya o parayı sadece İyzico ile yapacağımız harcamalarda mı kullanabiliyoruz yoksa karta aktarılıyor da ATM'den falan çekebiliyor muyuz? ATM'den çekebiliyorsak öyle alacağım değilse normal farklı siteden alacağım.

Hocam İyzico ile para bize geri ödeniyor ya o parayı sadece İyzico ile yapacağımız harcamalarda mı kullanabiliyoruz yoksa karta aktarılıyor da ATM'den falan çekebiliyor muyuz? ATM'den çekebiliyorsak öyle alacağım değilse normal farklı siteden alacağım.
Evet sadece iyzicoda kullanılabiliyor tekrardan, çekilmiyor yani. Ama her yerde kullanılıyor sonuçta o yüzden yine de mantıklı bence, 8k lik monitor 7200 e gelmis oluyor az para değil.

Hatta ilk alışverişe özel 500 lira da veriyor 8k lik monitor 6700 e gelmis oluyor

Hem hikayeli hem Online oynuyorum ikisi karışık ama benim bildiğim IPS daha iyi olmaz mı renkleri daha canlı sonuçta.

Hocam benim fiyat bandımı bir tık geçiyor maalesef. Maksimum 7500-8000 civarı bir şey verebilirim monitöre.
Arkadaşım önerdiği 10.5k lik fiyata çıkarsak direk Samsung Odyssey G65B öneririm, bide Va panelin kontrast oranı IPS den çok daha üstün, ve arkadaşın önerdiği 10.5k lik monitörde bile 16.7milyon renk varken onerdigim G65B de 1.07milyar, Va larin çoğu da curved olduğu için VA canlılık ve hikayeli oyunlarda hikayenin akışına dalmak için en ideali(bana göre). (Şahsen ben Samsung Odyssey G65B Alacağım)

Hocam bu fiyat bandina Lenovo en ideali gjbi 1.07milyar renk ile 0.5ms bence çok iyi, ama ben Lenovo asla almam zira çin malı, ve çin malına güven olmaz, şahsen böyle düşünüyorum, ve elimden geldigince çin malı kullanmamaya çalışıyorum.

Bütçeyi bir tık zorlayabilirseniz bu. Başka arkadaşlar da önermiş. Monitör konusunda marka önemli.
900+500 indirimle 7600 e geliyor gaming.gen.tr de

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı