Alabileceğin en F/P ürünlerden biri.Teşekkürler bilmiyordum. 1K 24 inç de önerir misiniz rica etsem?
G4'ü neden önermiyorsunuz hocam? F/P ibaresi yanlış olmuş olabilir bu arada.G4 önermiyorum.
![]()
Dell G2524H 25 inç 280Hz 0.5ms FHD Gaming Monitör
Tüm hız, hiçbir gecikme yok 280Hz’e kadar hız aşırtmalı yenileme hızı, 0,5 ms tepki süresi ve minimum hareket bulanıklığı ile akıcı oyun deneyimiwww.gaming.gen.tr
Bunu alın.
Samsung önermiyorum. Kullandım hala 2. monitör olarak samsung kullanıyorum ve Ghosting sorunu var. Renkler de hoşuma gitmiyor.Alabileceğin en F/P ürünlerden biri.
Markaya göre monitör seçemezsiniz hocam. Modelden modele değişir. G3 mesela iğrenç bir monitör ama Odyssey G6 en kaliteli VA monitörlerden.Samsung önermiyorum. Kullandım hala 2. monitör olarak samsung kullanıyorum ve Ghosting sorunu var. Renkler de hoşuma gitmiyor.
![]()
MSI G274QPF E2 27" 1 ms 2K Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI G274QPF E2 27" 1 ms 2K Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI G274QPF E2 27" 1 ms 2K Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 8.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bunda 240 hz ve 165 hz seçenekleri mevcut.![]()
LG UltraGear 27GR83Q-B 27" 1 ms 2K Pivot IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz LG UltraGear 27GR83Q-B 27" 1 ms 2K Pivot IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! LG UltraGear 27GR83Q-B 27" 1 ms 2K Pivot IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 12.647,07 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bütçe belirtirseniz daha detaylı yardımcı olabiliriz.![]()
Asus ROG Strix XG27ACS 27" 1 ms QHD Pivot IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus ROG Strix XG27ACS 27" 1 ms QHD Pivot IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus ROG Strix XG27ACS 27" 1 ms QHD Pivot IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 11.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
G4'ü neden önermiyorsunuz hocam? F/P ibaresi yanlış olmuş olabilir bu arada.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.