2K 240Hz IPS monitör tavsiyesi

ahmet217

Decapat
Selamünaleyküm. 2K 240Hz veya daha yüksek yenileme hızlı gerçek 10 bit DSC sıkıştırma olmayan IPS monitör var mı acaba piyasada. Araştırdım ama bulamadım gibi bir şey. OLED asla istememekteyim çünkü 4 saatte bir veya herhangi bir zamanda temizleme dayatması yapmasını asla istememekteyim. OLED'ler daha da gelişip bu durumları aşarsa zaten o zaman bakacağız. Böyle bir monitör kullanan bilen var mı? Teşekkürler.

Not: Muhtemelen Dell'in bir monitörü var 280Hz fakat DSC sıkıştırması var.

Artık 2K 240Hz eski nesil diyebiliriz, stok bulmak zor. Markalar 2K 360Hz'ye evrilmiş durumda.

Tamam zaten çok güzel problem yok Hz yüksek olsun yazmıştım böyle bir monitör var mı? OLED yerine IPS sormamın nedenini de yazmıştım maalesef OLED careler falanlar filanlardan.

Selamünaleyküm. 2K 240Hz veya daha yüksek yenileme hızlı gerçek 10 bit DSC sıkıştırma olmayan IPS monitör var mı acaba piyasada. Araştırdım ama bulamadım gibi bir şey. OLED asla istememekteyim çünkü 4 saatte bir veya herhangi bir zamanda temizleme dayatması yapmasını asla istememekteyim. OLED'ler daha da gelişip bu durumları aşarsa zaten o zaman bakacağız. Böyle bir monitör kullanan bilen var mı? Teşekkürler.

Not: Muhtemelen Dell'in bir monitörü var 280Hz fakat DSC sıkıştırması var.
Şu an 240hz segmentinde alabileceğin en fiyat performans monitör bu, uzun zamandır monitör araştırıyorum ve büyük ihtimal seçimimi bu monitörden yana kullanacağım.

Şu an 240Hz segmentinde alabileceğin en fiyat performans monitör bu, uzun zamandır monitör araştırıyorum ve büyük ihtimal seçimimi bu monitörden yana kullanacağım.

Ahhh zaten bu monitörün 2K 260Hz 27 inç olanına sahibim maksadım sıkıştırmadan gerçek 10bit olanını bulmak yani DisplayPort ve HDMI en az 2.1 versiyonuna sahip olması gerekiyor ama keşke yapsalar bir tane OLED yapacaklarına. Bu nasıl iş ya sen monitördesin ve sana 4 saatter bir temizlik diretecek böyle bir şey olmamalı bunu aşınca bakarızda şu an el kol bağlı IPS'i sormak zorunda kalıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı