Merhaba, ROG PG27VQDE 27inç 2K 165Hz ana monitörüm bozulunca, yerine almışken 27inç 2K 240Hz veya üstü monitör almayı düşünüyorum. Şu anlık bulabildiğim model HP'nin modeli 9450TL'den satılıyor, paneli TN. Ghosting çıkma ihtimali VA ya göre daha az diye biliyorum, kullandığınız önerebileceğiniz modelleri yazarsanız sevinirim. Teşekkürler.
Kaçırmayın bence. Çünkü aynı ya da daha iyi özelliklere sahip ve aynı fiyat bandında başka hiçbir monitör bulamadım.
Tıklayın alın. HP Omen X 27 6FN07AA 27
Kaçırmayın bence. Çünkü aynı ya da daha iyi özelliklere sahip ve aynı fiyat bandında başka hiçbir monitör bulamadım.
Tıklayın alın. HP Omen X 27 6FN07AA 27
The HP OMEN 27c is a 1440p gaming monitor part of HP's OMEN lineup. It's the first in the lineup to have a VA panel and a 240Hz refresh rate, as their models in ...
www.rtings.com
Va panel olduğu için biraz ghosting var tabii. Bütçen artmıyorsa iyi sayılır.
The HP OMEN 27c is a 1440p gaming monitor part of HP's OMEN lineup. It's the first in the lineup to have a VA panel and a 240Hz refresh rate, as their models in ...
www.rtings.com
VA panel olduğu için biraz ghosting var tabii. Bütçen artmıyorsa iyi sayılır.
Evet Amazon'daki yorumlarını filanda okudum, ghosting varsa hiç gerek yok o topa girmeye, oyun oynarken çok kötü oluyor ghosting büyük ihtimal HP Omen X 6FN07AA. Bu modeli alacağım gibi, işin garibi 27inç 2K 240Hz monitör yok piyasada hep 144-165'ler var.
www.rtings.com
VA panel olduğu için biraz ghosting var tabii. Bütçen artmıyorsa iyi sayılır.
Evet Amazon'daki yorumlarını filanda okudum, ghosting varsa hiç gerek yok o topa girmeye, oyun oynarken çok kötü oluyor ghosting büyük ihtimal HP Omen X 6FN07AA. Bu modeli alacağım gibi, işin garibi 27inç 2K 240Hz monitör yok piyasada hep 144-165'ler var.
up.
Teknosa'nın müşteri hizmetleri böyle diyor, bu şekilde bir işlem olabilir mi? Saçma geldi bana.
benim anlamadığım olay internet satışlarında 14 gün koşulsuz iade hakkımız var ben performansını sevmedim belki iade edicem,illa gidip servisten kağıtmı almam lazım ? ne için vericek adamlar sorunsuz monitörde ne alaka cidden.
benim anlamadığım olay internet satışlarında 14 gün koşulsuz iade hakkımız var ben performansını sevmedim belki iade edicem,illa gidip servisten kağıtmı almam lazım ? ne için vericek adamlar sorunsuz monitörde ne alaka cidden.
Hocam çok pahalı benim için sizin önerdiğiniz monitör, 8-15 arasında düşünüyordum, Omen X27 9497 TL olduğundan sizin önerdiğiniz 25bin yani 2.5 adet alıyorum