2K 27 inç monitör tavsiyesi

Bütçe
10000
Hocam, OLED panelde yanma ihtimali var. Bilgisayarı günde 12 saate kadar uzun süre kullanacağım. Bu nedenle OLED panelin yanma riski beni endişelendiriyor. Ayrıca fiyatı da pek uygun değil.

Samsung modelde oled yanma koruması var hocam eğer sorununuz yanma ise bu monitörde o problemi yaşamazsınız diye düşünüyorum ürünün kendi sayfasında detaylı bilgi var bakın isterseniz.

Son düzenleme:
peki hocam, bu bütçelerde OLED monitörlere bakmadan bir model önerir misiniz?
Bu modelde ghosting gibi bir sorun yaşanır mı, ileride bana problem çıkarır mı?
Yoksa bu bütçelerde daha iyi bir monitör var mı?

16k ya OLED monitör yok hocam en düşük 23K ya var oda Rampage zaten ben sizin yerinizde olsam Samsung'un OLED'ini şu an alırdım.

Hocam merhaba öğrenci indirimini nasıl alabiliriz veya uygulayabiliriz ben liseden mezun oldum ve mezuna kaldım bu 1 senelik boşlukta öğrenci gözükmüyorum sanırım.

Mezuna kalınca yararlanamıyorusunuz hocam güncel olarak okulda olan bir arkadaşınızı bulmanız gerek lise veya üniversite.

Mezuna kalınca yararlanamıyorusunuz hocam güncel olarak okulda olan bir arkadaşınızı bulmanız gerek lise veya üniversite.
anladım. Discord vb kullanıyor musunuzgerektiğinde iletişime geçebilmek için yoksa forumda her zaman aktif misiniz ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı