2K 27" IPS monitör önerisi

Nyphral

Femtopat
Daha fazla  
11.500TL'ye kadar bütçem var ne önerebilirsiniz?

Aynı şekilde ben de bu civardaki bütçelerde monitör arayışındayım. Bugün karşıma şu monitör çıktı:
https://www.sinerji.gen.tr/aoc-27-q...-monitor-p-55687?utm_campaign=akakce&v=1.48.8
Daha çok yeni bir model sadece yurt dışında bir adet inceleme gördüm. Ama özelliklerine göre fiyatı çok makul geldi. Bir süre daha bekleyeceğim, umarım incelemesi vs. çıkar.

Bu model dışında listemde şu 3 monitör var:
  • ASUS TUF Gaming VG27AQL3A
  • MSI G274QPF E2
  • Philips Evnia 27M2N5500 (sanırım şu an stoğu yok)

Son düzenleme:
Hocam bu bayağı güzel gibi 10k fiyata düşüyor öğrenci indirimi ile Samsung da.

Ogrenciysen, yorumlarina bak arastir al, madem begendin. Hepsiburada'da dusuk yildizli yorumlara baktim, cogu kargo ve olu pikselle alakali. Ben hiç Samsung monitor almdim, olu piksel cikarsa Samsung ne yapar bilmiyorum.

Diğer ürünleri bilemem ama ASUS TUF Gaming VG27AQL3A sahibiyim. Gayet memnunum, benim beklentilerimi karşılıyor. Parlaklık, tepki hızı, renk doygunluğu iyi. Rekabetçi ağırlıklı oynayan biri değilim. Benim için renk önemli.

VG27AQL3A'yı eleyin, kontrast oranı vasat. Günümüz modelleri 1250:1-1400:1 rahatça görürken bu model bir incelemede 730:1, diğerinde 850:1 çıkıyor. Direkt gözle fark edebileceğin derecede siyah farkı olacaktır.

G274QPF E2 güzel, alınabilir. 27M2N5500, Msi'dan daha iyi olur fakat stok yok.
G5 alınmaz, fiyatı pahalı. Bütçesinde daha iyi monitörler var. Ayrıca muadillerinden daha yavaş ve renk gamutu daha düşük.

11.500TL'ye kadar bütçem var ne önerebilirsiniz?
Öğrenci indirimiyle 9k civarına G65B en iyi monitör. Tanıdığın varsa da olur.

Eğer öğrenci indiriminden yararlanamıyorsan R27QE alabilirsin.

Onu alsin o zaman 9A geliyorsa, ogrenci sanirim, digeri icin de 10 demisti. 32' olani ogrenci indirimi ile kaca? Nasıl bakiyorsunuz o indirime.

Samsung G65B alabilirsiniz VA olmasına rağmen çoğu IPS'den daha iyi ghosting yok denecek kadar az.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…