2K 32 inç IPS monitör önerisi

Bütçe
17000
Hocam sadece LoL oynuyorsanız aslında 2K bile çok gerek yok bence, film için 4K alabilirsiniz.

Mevcut monitörüm ViewSonic VX2428j, monitör film dizi ve için küçük geliyor ve pixel sıklığı hafif düşük geliyor. 32 inç te büyük gibi geliyor. LoL için ve film YouTube için sizce hangisi uygun. LoL'de 32 ekran büyük mü olur?

Mevcut monitörüm ViewSonic VX2428j, monitör film dizi ve için küçük geliyor ve pixel sıklığı hafif düşük geliyor. 32 inç te büyük gibi geliyor. LoL için ve film YouTube için sizce hangisi uygun. LoL'de 32 ekran büyük mü olur?

Ben 27 inç kullanıyorum, oyun için de film için de yeterli geliyor. 32 inç FPS için kesinlikle alınmamalı ama LoL için bilemem hocam, büyük bir monitör. Mağazada 4K 32 inç monitör bulup inceleyin daha iyi fikir edinirsiniz

Ben 27 inç kullanıyorum, oyun için de film için de yeterli geliyor. 32 inç FPS için kesinlikle alınmamalı ama LoL için bilemem hocam, büyük bir monitör. Mağazada 4K 32 inç monitör bulup inceleyin daha iyi fikir edinirsiniz.

27 inç 4K monitöre karar verdim kral 144Hz MSI olanı mı önerirsin.

27 inç 4K monitöre karar verdim kral 144Hz MSI olanı mı önerir.

Evet hocam, güncel modeller arasında en iyi 4K 144Hz monitörün o olduğunu söyleyebilirim. Tabii 20k bandına çıkarsanız Dell var ama gerek olduğunu düşünmüyorum.

LG UltraGear var 19'a rtingste o biraz daha iyi sıralarda duruyor. MSI da epeyde iyi sıralarda.

LG UltraGear var 19'a rtingste o biraz daha iyi sıralarda duruyor. MSI da epeyde iyi sıralarda.

Samsung Odyssey var 16 ya o nasıl teşhir ürünü olabilir mi?

Hocam IPS panel 32 inç güzel bir monitör alacaksın bu kadar yüksek fiyatlara çıkman anlamsız. Benim sana onerdigim LG GP850 b modeli sana fazlasıyla yeter. Ondaki nano IPS kaplama renkleri bu cihazdan daha iyi gösterir. 32 inç te 2 k çözünürlük çok çok iyi, 4 k çözünürlük gereksiz masraf. Bu fiyatlara çıkacak adam üstüne koyar OLED monitör ya da 4 k 120 Hz bir TV alır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı