G65b al.Gıdabayt alınırmı
G65b al.Gıdabayt alınırmı
32 inc olanını alıyım diyorsunuz en iyi secwnek omu bütçw konysunda 18 17 k yada cıkabiliemG65b al.
32 inç fazla büyük gelebilir göze, masa boyutuna göre alman daha iyi olacaktır.32 inc olanını alıyım diyorsunuz en iyi secwnek omu bütçw konysunda 18 17 k yada cıkabiliem
Masama ps5 2 kasa 2 mönitöe bide kocaman bie maus ped sığıyor bi mçnitörü iade ettim sıkıntılı cıktı32 inç fazla büyük gelebilir göze, masa boyutuna göre alman daha iyi olacaktır.
Chst engeli ywmiştim şimdi cevaplıyorum hem oyun hem film genel kısaca
Gerçekten iyi bişey almak istiyorum
BÜyük istiyorum
Gıdabayt alınırmı
27" ile 32" arasında 1300tl oynuyor hocam çok az bir fiyat farkı ben o sebeple 32" alacağım, eğer FPS oyunları oynuyorsanız IPS daha mantıklı ama hikaye agirlikliysa Va daha uygun olur.G65B al geç. 27 inç yeterli olur yuksek ihtimal ama. 32 oldukca buyuk.
Hocam Samsung'un kendi sitesinden alabilirsiniz, 27" 11.999TL / 32" 13.299TL, yani arada 1.300tl fark var, bence değer.32 inc olanını alıyım diyorsunuz en iyi secwnek omu bütçw konysunda 18 17 k yada cıkabiliem
Dostum 2k ıps 32 inc bu özellikşerde möniyör varmı iyi fikriniz alıyım27" ile 32" arasında 1300tl oynuyor hocam çok az bir fiyat farkı ben o sebeple 32" alacağım, eğer FPS oyunları oynuyorsanız IPS daha mantıklı ama hikaye agirlikliysa Va daha uygun olur.
Hocam Samsung'un kendi sitesinden alabilirsiniz, 27" 11.999TL / 32" 13.299TL, yani arada 1.300tl fark var, bence değer.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.