2K 60 Hz monitör önerisi

• Konuyu başlatan TayLo58
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 22
  • Görüntüleme 290

TayLo58

Centipat
Daha fazla  
Bugün monitörüm kardeşimin masaya düşürmesi sonucu san andreas fayı gibi yarıldı. Yeni bir monitör alıcam çoğunlukla hikayeli oyunlar oynuyorum bu yüzden 2K 60 Hz bir monitör almaya karar verdim. Araştırmalarım sonucu bunu bulabildim. Önerilere açığım. Sistemim RX 6700 İ3 13100-F bütçem 5500 TL'ye kadar çıkabilir.

Son düzenleme:
Bugün monitörüm kardeşimin masaya düşürmesi sonucu San Andreas fayı gibi yarıldı. Yeni bir monitör alacağım çoğunlukla hikayeli oyunlar oynuyorum bu yüzden 2K 60 Hz bir monitör almaya karar verdim. Araştırmalarım sonucu bunu bulabildim. Önerilere açığım. Sistemim RX 6700 i3 13100-F bütçem 5500 TL'ye kadar çıkabilir.

O ekran kartı ile 2K oynanmaz ondan 1080 önereceğim:

https://www.itopya.com/aoc-24g42e-2...sync-hdr10-fhd-fast-ips-gaming-monitor_u28299

Atar mısınız test videosunu her video doğru olmayabiliyor.

Ayrıca o bütçede 2K monitörde çok zor.
Söylediğim gibi 144 Hz bir monitöre ihtiyacım yok zaten 2Kda bu kartla 60 FPS'nin üzerine çıkamayacığımı biliyorum bu yüzden 60 Hz 2K bir monitör arıyorum.
Bahsettiğim video;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Söylediğim gibi 144 Hz bir monitöre ihtiyacım yok zaten 2K'da bu kartla 60 FPS'nin üzerine çıkamayacığımı biliyorum bu yüzden 60 Hz 2K bir monitör arıyorum.
Bahsettiğim video;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İşlemci farkınız var.

@TayLo58 1440P olması bi kenera... Monitörün panel kalitesi meçhul. Yani ne bir inceleme var yada bir test. Monitöründe ucuzu kabak tadı veriyor. Özellikle kontrastı berbat çıkarsa siyah renkten soğutuyor veya en kötü ihtimalle 4 COF veri yolu kullanıyorlar panelde ve 1-2 yıla bozuluyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı