2K Curved kavisli geniş ekran monitör önerisi

Bütçe
10.000

carbonfiber

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba,

Sıfırdan bir sistem kuruyorum. Bu sisteme 2K ve geniş ekran bir monitör eklemek istiyorum. 32 inç modellerde kavisli ekran tavsiye eder misiniz? Daha önce tecrübe eden var mı? Daha önce hiç kavisli ekran kullanmadım, tecrübe de etmedim. Yol tutan, denge merkezi hassas biriyim. Acaba kavisli ekran bağ ağrısı, bulantı gibi sorunlara yol açar mı? 2K 32 inç kavisli monitör öneriniz var mı? (10.000TL bütçeyle)

Eğer kavisli önermez iseniz düz ve geniş ekranda oyun amaçlı kullanımda (FPS türü oynamıyorum) odak problemi oluşur mu, kenarlar uzak mı kalır bilemiyorum. Özellikle benzer monitörler kullananların yorumları çok kıymetli olacak, teşekkür ederim.

Merhaba,

Sıfırdan bir sistem kuruyorum. Bu sisteme 2K ve geniş ekran bir monitör eklemek istiyorum. 32 inç modellerde kavisli ekran tavsiye eder misiniz? Daha önce tecrübe eden var mı? Daha önce hiç kavisli ekran kullanmadım, tecrübe de etmedim. Yol tutan, denge merkezi hassas biriyim. Acaba kavisli ekran bağ ağrısı, bulantı gibi sorunlara yol açar mı? 2K 32 inç kavisli monitör öneriniz var mı? (10.000TL bütçeyle)

Eğer kavisli önermez iseniz düz ve geniş ekranda oyun amaçlı kullanımda (FPS türü oynamıyorum) odak problemi oluşur mu, kenarlar uzak mı kalır bilemiyorum. Özellikle benzer monitörler kullananların yorumları çok kıymetli olacak, teşekkür ederim.
Fps oynuyor olsaydiniz 24-27 inc düz modellere yonelmeniz daha iyi olacakti hocam. Hikaye oyunlarinda ekran genis ve kavisli oldugunda daha guzel bir zevk aliniyor bana göre. 2k kavisli 32inc ips panel monitorlerde 15k bandından basliyor. Va panel ghosting yapabildigi icin onermiyoruz. 32 inc olup düz olan modellerede yonelebilecekseniz attigim linkteki monitorler iyi bir secenek olur.

Va panel sorun olmaz diyorsanız eğer attığım monitore bakabilirsiniz.

MSI MAG 32CQ6F 31.5" 0.5 Ms 180 Hz 2K WQHD Adaptive Sync Rapid VA Oyuncu Monitör Fiyatları ve Özellikleri

Son düzenleme:
Öncelikle yanıtınız için teşekkür ederim. Ben şu monitörü görmüştüm ama ekranının VA olduğuna dikkat etmemişim.
https://www.akakce.com/monitor/en-u...-curved-180-hz-oyuncu-u-fiyati,760553399.html

15bine güzel bir monitör bulabilirsem açıkçası o fiyatı da gözden çıkarabilirim. Deneyim etmedim ama epey heves ettim kavis işine. Biraz tecrübelere göre karar vereceğim. Düz 32de ekrana odaklanmak ve hakimiyet kurmak zor olur gibi düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı